MEDIA

Η τραγουδίστρια που έλεγε ότι δεν θα εμφανιστεί ποτέ στο «Στην Υγειά μας»!

Την απόλυτη ανατροπή έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφασίζοντας να… κλείσει στόματα και να αποδείξει πως στο «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά»… όλοι οι καλοί χωράνε. Ή τουλάχιστον όσοι μέχρι στιγμής δεν έχουν μπει στη δική του μαύρη λίστα.

Πολύς ντόρος έχει γίνει με τον καλλιτέχνη που ο Σπύρος έχει πει πως ουδέποτε θα καλούσε στην εκπομπή του, αλλά και με εκείνους που τόσα χρόνια δεν έχουν δώσει ούτε μία φορά το «παρών» για προσωπικούς τους λόγους.

Υπήρξε όμως και μία άλλη κατηγορία. Αυτή των… παραπονεμένων που δημόσια μίλησαν για τη στεναχώρια τους που δεν έχουν κληθεί ούτε μία φορά να τραγουδήσουν στο «Στην Υγειά μας».

Πρώτη και καλύτερη, η Κατερίνα Στανίση.

«Καλούν τους ίδιους και τους ίδιους. Αυτοί είναι λες και είναι με τον μήνα εκεί. Η εκπομπή είναι καλή, αλλά έμαθα ότι δεν με κάλεσαν εμένα ποτέ γιατί πήγαμε και τραγουδήσαμε στην Πάνια. Αυτό δεν είναι κομπλεξικό πράγμα; Καλά δεν θα κλάψω εγώ τώρα επειδή δεν με κάλεσαν. Εγώ πηγαίνω εκεί που με αγαπάνε», έλεγε μερικούς μήνες πριν η τραγουδίστρια.

Μαντέψτε, όμως, ποια έχει ως καλεσμένη ο Σπύρος! Ναι, αυτή που φαντάζεστε!

Η Κατερίνα Στανίση εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σαββάτου και… σάρωσε τα πάντα, με τα μηχανάκια της AGB να παίρνουν φωτιά και την τηλεθέαση να αγγίζει το 28,1% σε γενικό σύνολο!

πηγή: dailymedia.gr