LIFESTYLE

Με ποια νεαρή καλλονή ηθοποιό είναι ζευγάρι ο Γιώργος Κιμούλης;

Πριν λίγο καιρό, ο Γιώργος Κιμούλης δήλωνε σε συνέντευξή του πως «ο έρωτας έρχεται όταν δεν τον περιμένεις», και τελικά ήρθε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News και του Βασίλη Μπουζιώτη. Ο 62χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης τελευταίο διάστημα ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την όμορφη 35χρονη ηθοποιό Κωνσταντίνα Κλαψινού, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Συμμαθητές».

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, είναι πολλά τα βράδια που βρίσκεται στην πλατεία ή στα θεωρεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για να τον απολαύσει να κεντά υποκριτικά στον «Θείο Βάνια» του Άντον Τσέχωφ που μετέφρασε και σκηνοθέτησε ο ίδιος. Οι δυο τους, που έχουν επιλέξει να αποφεύγουν τις κάμερες και τα φλας για να μην «προδοθεί» ο έρωτάς τους, δειπνούν συχνά σε αγαπημένα στέκια του Γιώργου Κιμούλη στο κέντρο της Αθήνας.

Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως είναι πολύ ταιριαστοί οι δυο τους και πως έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Εκείνη είναι γοητευμένη από το ταλέντο του, την έντονη προσωπικότητά του και την παιδεία του και εκείνος φέρεται παραδομένος από την ομορφιά και τη σαγήνη της.