ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ξύλο και συλλήψεις για ένα… δωρεάν τσιζκέικ!

Η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Cheesecake Factory είχε την ιδέα να μοιράσει δωρεάν τσιζκέικ στους πελάτες της, ωστόσο αυτή η προωθητική ενέργεια της δημοφιλούς εταιρείας μάλλον γύρισε μπούμερανγκ.

Ειδικότερα, την Τετάρτη, τα Cheesecake Factory ανακοίνωσαν την προωθητική κίνηση διανομής 40.000 δωρεάν τσιζκέικ. Το μόνο που είχαν να κάνουν οι πελάτες ήταν να παραγγείλουν μέσω της ιστοσελίδας διανομών DoorDash

Με την έναρξη της προσφοράς στις 11:30, οι παραγγελίες έπεφταν βροχή και δεν ήταν λίγοι όσοι πόσταραν τρισευτυχισμένες αναρτήσεις με τα τσιζκέικ τους στα social medial.

Σύντομα όμως τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή. Μέχρι τις 13:18 η DoorDash δημοσίευσε στο Twitter ότι όλα τα δωρεάν τσιζκέικ είχαν ήδη εξαντληθεί.

Και τότε άρχισαν τα παρατράγουδα. Τα ποσταρίσματα ικανοποιημένων πελατών αντικαταστάθηκαν από εκείνα απογοητευμένων πελατών, που δεν κατόρθωσαν να λάβουν το δωρεάν γλυκό που τόσο λαχταρούσαν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η συγκεκριμένη προσφορά προκάλεσε προβλήματα και σε αρκετά από τα καταστήματα Cheesecake Factory. Πολλοί ήταν οι πελάτες που έκαναν λόγο για ζαχαροπλαστεία όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο από τους διανομείς της DoorDash.

Μάλιστα, το χάος που επικράτησε σε ένα από τα καταστήματα ήταν τέτοιο που χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, αφού αρκετοί ντελιβαράδες ήρθαν στα χέρια εξαιτίας του εκνευρισμού τους να καλύψουν τις παραγγελίες.

 

 

 

Σχολιάζοντας τα γεγονότα, οι υπεύθυνοι της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων Cheesecake Factory ανέφεραν πως η προωθητική κίνηση εξελίχθηκε πολύ καλύτερα του αναμενομένου. 

«Τα 40.000 τσιζκέικ εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα και αναγκαστήκαμε να δώσουμε περισσότερα από 60.000 για να καλύψουμε τη ζήτηση του κόσμου. Ευχαριστούμε πολύ για την συγκινητική και ταχύτατη ανταπόκριση του κόσμου στην προσφορά μας», σχολίασαν.

Πηγή: insider.gr