GOOGLE NEWS

Ποιος βγήκε νικητής στη χθεσινή μάχη της τηλεθέασης

Με ρεκόρ τηλεθέασης για το Still Standing και τη «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» του ΑΝΤ1 και χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις για τα υπόλοιπα προγράμματα των καναλιών διαμορφώθηκε ο χθεσινός πίνακας της τηλεθέασης (σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της Nielsen Media Research στα κοινά ηλικιών 18-54).

 Στην πρωινή ζώνη ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε κοντά στο 27%, πολύ χαμηλότερα κοντά στο 18% το Πρω1νό στον ΑΝΤ1. Στο 17% κυμάνθηκε το «Happy Day» ενώ με το 20% φλέρταρε η «Φωλιά των Κου Κου» στο Star.

Υψηλά νούμερα για την πρωινή σειρά του ΣΚΑΪ «Σήμερα» 18,8% και πολύ χαμηλότερα οι «Αταίριαστοι» κοντά στο 11%. 
Στο Open η πρωινή ζώνη παραμένει μονοψήφια στο δυναμικό κοινό με την ενημέρωση κοντά στο 6% και το «Ευτυχείτε» περίπου στο 7%.
Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR κατέγραψε ποσοστά πάνω από το 19% την ώρα που το «Μαζί Σου» στον ΣΚΑΪ περιορίστηκε στο 12,5%.
Η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε 16,1%, το «Ρουκ Ζουκ» ξεπέρασε το 18% και ο Νίκος Μουτσινάς κοντά στο 16%.

Στη μονομαχία «Shopping Star» και «My Style Rocks» το πρώτο νίκησε με 23,2% έναντι 14,8%.
Ρεκόρ τηλεθέασης για το Still Standing που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου και για τη «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ΑΝΤ1 με 22,4 και 23,5 αντίστοιχα ενώ πολύ χαμηλότερα βρέθηκαν το «Deal» και ο «Τροχός της Τύχης» με ποσοστά κοντά στο 13% και 14% αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις το κοινό ηλικιών 18-54 επέλεξε τον ΑΝΤ1 και το κεντρικό δελτίο του για ενημέρωση το οποίο έφτασε το 20%, με δεύτερο τον Alpha με 18%, τρίτο το STAR με 16,5, τέταρτο τον ΣΚΑΪ με 10,8% και πολύ πιο πίσω το Open στο 6%.
Νικητής στο prime time ήταν η σειρά του Alpha το «Σόι Σου» με 23,7%, ακολούθησε το GNTM σε απόσταση αναπνοής με 23,3% και πολύ χαμηλά το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» οριακά κοντά στο 14%.

Πάνω από το 20% για μια ακόμα φορά το «Τατουάζ» με δύο μονάδες διαφορά ακολούθησε το «Πέτα τη Φριτέζα» στον ΑΝΤ1 ενώ οι χαμηλές πτήσεις για το 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου συνεχίστηκε με την εκπομπή να βρίσκεται κοντά στο 12%.