LIFESTYLE

«Πάλι με τα κέρατά μου βγήκα έξω…»: Τι έπαθε στην τράπεζα η Μενεγάκη;

Μια λίγο διαφορετική εμφάνιση έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή της εκπομπή. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με κέρατα ταράνδου στο κεφάλι.

Η Ελένη θέλησε να εξηγήσει πως βρέθηκε να φορά τα κέρατα στο κεφάλι της, για αυτό και περιέγραψε μια ξεκαρδιστική ιστορία.

«Λοιπόν παιδιά, χθες μπήκα στο δωμάτιο της Λάουρας, εκεί που συζητάγαμε μου βάζει κάτι στο κεφάλι αλλά δεν έδωσα καμία σημασία αφού έτσι κι αλλιώς φοράω συνέχεια τέτοια. Με βόλεψε εκείνη την ώρα που πήγαν τα μαλλιά από πίσω, με βόλεψε μετά που ξεβάφτηκα μέχρι που κοιμήθηκα με τα κέρατα στο κεφάλι. Τα βρήκα σήμερα που ξύπνησα στο κρεβάτι (φτου, φτου, φτου), τα φόρεσα για να βάλω πάλι κρέμες όλα αυτά, με βολεύει γιατί πάει πίσω το μαλλί και δε λερώνει από τις κρέμες. Το χειρότερο είναι ότι τα φορούσα, μπήκα στο αμάξι, πήγα στην τράπεζα- ευτυχώς δεν υπήρχε κανένας δημοσιογράφος- βγήκα, ξαναμπήκα στο αυτοκίνητο μέχρι που έφτασα εδώ και με είδα την ώρα που μπήκα στο καμαρίνι και έκατσα μπροστά στον καθρέφτη. Λέω “πάλι με τα κέρατά μου βγήκα έξω”».