LIFESTYLE

Κόλαφος η Χρυσούλα Διαβάτη για την Ακρίτα – Πήρε θέση στην κόντρα με τον Σεφερλή

Η Χρυσούλα Διαβάτη έδωσε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και τη Φωτεινή Ψυχίδου κι έγινε έξαλλη όταν ρωτήθηκε για τα όσα είπε η Έλενα Ακρίτα για τον Μάρκο Σεφερλή. Η ηθοποιός υπερασπίστηκε τον γνωστό κωμικό και ξέσπασε όταν αναφέρθηκε στο Παλλάς.

«Πάντα υπήρχαν αυτά τα θεάματα στην Αθήνα. Υπήρξε ο Χάρρυ Κλυνν, υπήρξαν παλαιότερα άλλοι. Η σάτιρα είναι για ανθρώπους που έχουν χιούμορ και καταλαβαίνουν. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μιλάει για κανέναν. Να κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του και να γυρίζουν και να λένε στον καθρέφτη “εγώ τι έχω κάνει; Εγώ ποιος είμαι;”.

Και τι είναι το Παλλάς; Στο Παλλάς έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται; Σιγά το Παλλάς. Τι έχει πάει στο Παλλάς; Η Σάρα Μπερνάρ; Εδώ ένα ολόκληρο Εθνικό Θέατρο κι έχει γίνει το χάλι του το μαύρο.

Εγώ επειδή είμαι καλλιτέχνης και είμαι ηθοποιός τόσα χρόνια κι έχω δικαίωμα να μιλάω, ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας τίμιος καλλιτέχνης, είναι σαν τους παλιούς, μιλάει με το κοινό. Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό;», είπε μεταξύ άλλων η Χρυσούλα Διαβάτη.

 

 

tvnea.com