ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Έγδυσε γυναίκα που κοιμόταν δίπλα του στο αεροπλάνο και την κακοποίησε με τα χέρια του!

Σε εννέα χρόνια φυλακή καταδικάστηκε από αμερικανικό δικαστήριο ο Prabhu Ramamoorthy, ένας 35χρονος άνδρας που κακοποίησε σεξουαλικά μια 23χρονη γυναίκα μέσα σε αεροπλάνο της Spirit Airlines, ενώ εκείνη κοιμόταν στο διπλανό του κάθισμα. 
Η επίθεση συνέβη τον περασμένο Γενάρη, κατά τη διάρκεια της πτήσης Λας Βέγκας-Ντιτρόιτ, όταν, σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, ενώ η ίδια κοιμόταν ανυποψίαστη μέσα στο αεροσκάφος, ο ινδικής καταγωγής άνδρας της ξεκούμπωσε την μπλούζα, της κατέβασε το παντελόνι και την κακοποίησε με τα χέρια του. 
Η νεαρή, που εργάζεται ως μοντέλο, είπε ότι ξύπνησε και είδε τον Ramamoorthy σκυμμένο πάνω της, με τα δάχτυλά του μέσα της.

«Ένιωσα παγωμένη, τρομοκρατημένη», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα, που ενημέρωσε αμέσως το πλήρωμα του αεροσκάφους ώστε να απομακρύνουν τον 35χρονο από δίπλα της. 
Σε όλο εκείνο το διάστημα, εκείνος αρνιόταν ότι έκανε κάτι κακό και προσπαθούσε να βγάλει τρελή την 23χρονη. 
Σύμφωνα με τη New York Post, καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης ο κατηγορούμενος δεν έκανε καμία δήλωση, και αρνήθηκε ακόμα και να απολογηθεί. Αν και ο δικαστής επισήμανε ότι δεν βλέπει ενδείξεις μεταμέλειας στην συμπεριφορά του, τελικά τον καταδίκασε σε εννέα χρόνια φυλακή και όχι 11, όπως πρότεινε η εισαγγελία. Όπως είπε, αυτή η ποινή είναι αρκετή ώστε η περίπτωση του Ινδού να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή, για άλλους επίδοξους βιαστές. 
Ο Ramamoorthy, που ζει πολλά χρόνια στις ΗΠΑ, πρόκειται να απελαθεί μόλις εκτίσει το σύνολο της ποινής του, μαζί με την γυναίκα του και τα παιδιά του.