LIFESTYLE

Πως ετοιμάζεται να εκδικηθεί τον Μπραντ Πιτ η Αντζελίνα…

Αν υπάρχουν κινηματογραφικοι έρωτες, ο δικός τους είναι ο ορισμός. Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί ερωτεύτηκαν με μια ταινία, χώρισαν με μια άλλη και τώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκείνη ετοιμάζεται να τον εκδικηθεί με μία σειρά τηλεοτικών εκπομπών…  
Τα δημοσιεύματα δε λένε να σταματήσουν και καθημερινά γράφουν και κάτι καινούργιο για τη σχέση Τζολί-Πιτ. Την πρώην σχέση, γα την ακρίβεια. Διότι οι δύο τους μπορει να αποφάσισαν να χωρίσουν, είναι δεδομένο, όμως, ότι για τα ΜΜΕ «πουλάνε» περισσότερο ως ζευγάρι. Ή πρώην ζευγάρι. Ή ζευγάρι που σφάζεται, έστω. 

Οι τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, από τον σύμπαν της διεθνούς σοουμπίζ, λένε ότι η -σκηνοθέτης πλέον- Αντζελίνα Τζολί, ετοιμάζεται να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της με σειρα τηλεοπτικών εκπομπών, στην οποία θα βγάζει στη φόρα τα άπλυτά του. Και πιο συγκεκριμένα το γεγονός ότι δεν ήταν καλος πατέρας, αυτό δηλαδή που η ίδια χρησιμοποίησε και ως αιχμή του δόρατος στο διαζύγιό τους.  

Μόλις τον περασμένο μήνα, οι αποξενωμένοι σύζυγοι σταμάτησαν τη μάχη τους για την επιμέλεια των παιδιών τους, αφού φαίνεται ότι κατάφεραν να έλθουν σε μια συμφωνία, λεπτομέρειες της οπίας όμως δε έγιναν γνωστές. Σύμφωνα με το Heat, όμως, η ηθοποιός είναι εξαγριωμένη με τους όρους της συμφωνίας παρά το γεγονός ότι αποφάσισε για το καλό των παιδιών να την υπογράψει, κι έτσι σχεδιάζει να εκθέσει δημοσίως τον πρώην σύζυγό της με πλάγιο τρόπο.

Η αλήθεια είναι, ανεξάρτητα με το αν αληθεύουν ή όχι τα σχετικά δημοσιεύματα, ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ ταιριαστό στην περίπτωσή τους, καθώς η σχέση τους έως τώρα έχει καθοριστεί από κινηματογραφικά ορόσημα….