ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη το 12ο Συνέδριο της ΝΔ – Δείτε live τις ομιλίες

Με την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκινά απόψε το απόγευμα το 12ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ.Μητσοτάκης στην ομιλία του, όπως και στον πρόλογο στο έντυπο που θα διανεμηθεί στους 5.000 συνέδρους και παρατηρητές, αναμένεται να θέσει το δίλημμα των επόμενων εκλογών.

“Οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσει η Ελλάδα την επόμενη δεκαετία. Ο ένας δρόμος είναι των εύκολων και ανέξοδων υποσχέσεων, του λαϊκισμού και του κρατισμού, της ανάπτυξης με δανεικά, που χρεοκόπησε και τελικά οδήγησε σε επώδυνα μέτρα για όλους. Εκατοντάδες χιλιάδες νέοι αναγκάστηκαν να φύγουν από την Ελλάδα και οι μεγαλύτεροι είδαν τους κόπους μιας ζωής να χάνονται. Η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων βρέθηκε ξαφνικά να αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες, ακόμη και με τρέχουσες υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Ο άλλος δρόμος είναι αυτός της αλήθειας, της ευθύνης και του ρεαλισμού. Ο δρόμος που θα απελευθερώσει την Ελλάδα από τα δεσμά του κρατισμού και του λαϊκισμού”, λένε πηγές της ΝΔ.