LIFESTYLE

Σοβαρό ατύχημα πάνω στη σκηνή για την Ελληνίδα ηθοποιό!

Σοβαρό ατύχημα είχε πάνω στη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Matilda», η Αντιγόνη Ψυχράμη. Η ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά και κάνει φυσιοθεραπείες.

Η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε στην κάμερα του Happy day για τον τραυματισμό της Αντιγόνης και αποκάλυψε πως θα την αντικαταστήσει στη παράσταση «Matilda» μέχρι να αναρρώσει πλήρως η ηθοποιός.

Η Μπέτυ είπε στην κάμερα του happy day: «Η Αντιγόνη Ψυχράμη είχε ένα ατύχημα. Θα βοηθήσω και εγώ σε όσους παραστάσεις μπορώ, έξτρα. Όχι δεν έσπασε το λαιμό της. Κάνει φυσιοθεραπείες. Ήταν ένας τραυματισμός σοβαρός. Που είναι δύσκολο και να χορεύεις και να τραγουδάς».

Στην εκπομπή "Τι λέει;" μίλησε για τη σύζυγό του και ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Γλίστρησε από τα χέρια του χορευτή, έπεσε κάτω και χτύπησε. Πήγαμε στο νοσοκομείο, ταλαιπωρήθηκε λίγο και θα ταλαιπωρηθεί και λίγο καιρό ακόμα. Είναι με φυσικοθεραπείες, προσπαθεί να κάνει τις παραστάσεις της όσο γίνεται. Έπεσε με το κεφάλι και χτύπησε τον αυχένα. Έβαλε κολάρο. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που πόνεσαν και τα πλευρά της. Έφυγε στο δεύτερο μέρος της παράστασης και την Κυριακή δεν έπαιξε καθόλου. Από χθες παίζει ξανά σιγά σιγά».