LIFESTYLE

Έξαλλη η Ειρήνη Καζαριάν για το σκληρό ροζ βίντεο – Η οργισμένη απάντησή της

Φανερά αναστατωμένη είναι η Ειρήνη Καζαριάν και η οικογένειά της μετά την κυκλοφορία του πρωτοσέλιδου γνωστής εφημερίδας που την παρουσιάζει ως πρωταγωνίστρια σε βίντεο σκληρού σεξουαλικού περιεχομένου.

Συγκεκριμένα, το βίντεο παρουσιάζει μια κοπέλα να επιδίδεται σε στομ ατικό s e x, με την εφημερίδα να υποστηρίζει πως πρόκειται για την Καζαριάν, παρουσιάζοντας παράλληλα το υλικό ως βίντεο που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Greece’s Next Top Model».

Το εν λόγω δημοσίευμα, μάλιστα, κάνει λόγω για στημένηνίκη την οποία η φιναλίστ πέτυχε με αθέμιτους τρόπους.

Η απάντηση της Ειρήνης δεν άργησε να έρθει, μέσω της αδερφής της, η οποία ενημέρωσε το κοινό τους στα social media πως η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Αρνείται δε ότι στο βίντεο πρωταγωνιστεί η αδερφή της.

«Αν και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με δημοσίευμα στο οποίο και κάθε άσχετος καταλαβαίνει ότι δεν απεικονίζει την Ειρήνη, απλά αναφέρω ότι η επιτυχία πάντα ενοχλεί.

Και πάντα κάποιοι θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα τρίτων για να προβληθούν και οι ίδιοι. Όλα τα άλλα θα κριθούν αρμοδίως από τη Δικαιοσύνη στην οποία η Ειρήνη προσέφυγε για την προστασία της προσωπικότητάς της».