ΓΥΝΑΙΚΑ

Ποιο χρώμα νυχιών δεν αρέσει στους άντρες;

Υπάρχουν κάποια πράγματα που οι γυναίκες θεωρούν ότι τις στολίζουν και τις ομορφαίνουν (ίσως επειδή έτσι προστάζει η μόδα). Όμως η γνώμη του αντρικού φύλου είναι διαφορετική

Για παράδειγμα, η αντρική αισθητική δεν βλέπει με καλό μάτι το μαύρο βερνίκι στα γυναικεία νύχια – το μαύρο είναι πολύ καταθλιπτικό για να το αντέξει ο άντρας. Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, οι περισσότεροι αρσενικοί συμφωνούν ότι τους θυμίζει κάτι πένθιμο και τους χαλάει το κέφι, ενώ για κάποιους η εικόνα παραπέμπει σε… κακιά μάγισσα ή σκοτεινό, γοτθικό περιβάλλον. Βλέπεις, έχουν συνδέσει στο μυαλό τους τα ντελικάτα γυναικεία άκρα με πιο ρόδινες αποχρώσεις (με το φυσικό ροζ, για την ακρίβεια).

Ο παλιμπαιδισμός δεν είναι σέξι…
Από την άλλη μεριά, ζωάκια και πάσης φύσεως σχεδιάκια και στρασάκια, που εσύ θεωρείς χαριτωμένα και διασκεδαστικά, για την πλειονότητα των αντρών είναι απλώς ανόητα και απωθητικά. Δείχνουν περισσότερο μια γυναίκα που παλιμπαιδίζει – έστω αν εκείνη έχει ξοδέψει χρόνο και χρήμα για να πετύχει αυτό το εντυπωσιακό, μοδάτο αποτέλεσμα.