GOOGLE NEWS

Η δολοφονία που αλλάζει τα πάντα στο «Τατουάζ»!

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Το Τατουάζ», με την Μαργκώ να είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του εγγονού της, σκοτώνοντας τον Στρατηγό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MyTv», η Μαργκώ καλεί τον Στρατηγό για δείπνο στο σπίτι της, ενώ εκεί βρίσκεται και η Νικόλ, η οποία δεν μπορεί καν να φανταστεί όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Λίγη ώρα αργότερα και σύμφωνα με το σχέδιο της ο Στρατηγός είναι νεκρός!

Την ίδια ώρα, η Τατιάνα θεωρεί ακόμη υπεύθυνο τον Τόνυ για τον χαμό του μωρού τους, ενώ εκείνος είναι στο Λονδίνο, ολομόναχος και απογοητευμένος. Ωστόσο, σκοπεύει να φτάσει ως το τέλος και θέλει να αποδείξει ότι το ατύχημα έγινε λόγω βλάβης του αυτοκινήτου και ξεκινάει τις διαδικασίες με την ασφαλιστική εταιρεία. Λίγες μέρες αργότερα, η Τατιάνα μαθαίνει πως ο Τόνυ δεν είναι υπεύθυνος για το ατύχημα, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη στάση της απέναντι του… Θέλει διαζύγιο…

Η Ελένη το σκάει μέσα στη νύχτα και πηγαίνει να συναντήσει κρυφά τον Φίλιππο, αψηφώντας τις απειλές του Ορφέα, καθώς δεν μπορεί άλλο να κρύβεται και να είναι μακριά του.

Από την άλλη, ο Ορφέας, θολωμένος από την απιστία της Ελένης, αποφασίζει να την ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα βρίσκοντας παρηγοριά στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Χριστίνα. Γι' αυτό και ταξιδεύει στα Μετέωρα, αν και στο μυαλό του έχει συνεχώς την απιστία της Ελένης. Θέλοντας μάλιστα να ξεσπάσει, παίρνει τηλέφωνο τη Μάρθα και την κατηγορεί ότι ακόμα κι εκείνη τον πρόδωσε. Η Μάρθα, όμως, τον αντιμετωπίζει με αυστηρότητα, ενώ λίγο αργότερα η Μίνα αναγκάζεται να προειδοποιήσει την οικογένεια Μελά ότι ο Ορφέας βρίσκεται εκτός ελέγχου και από στιγμή σε στιγμή μπορεί να ξεσπάσει βίαια εναντίον της Ελένης.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Ορφέας βρίσκει έναν δικηγόρο που θα διαχειριστεί το διαζύγιο του. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει εύκολη τη ζωή της Ελένης, καθώς δίνει εντολή ότι θέλει να προχωρήσει σε αντιδικία.

Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, ο Σωκράτης βασίζεται στο ένστικτο του Νικόλα και του αποκαλύπτει πως ξέρει ποιος είναι ο σίριαλ κίλερ.