MEDIA

Απίστευτο! Ποιος Έλληνας παρουσιαστής εμφανίστηκε με… δεκαπεντάποντα τακούνια!

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, πάει στην ελληνική τηλεόραση. Αυτή τη φορά μιλάμε για μια καλώς εννοούμενη τρέλα που ξεκίνησε από τον βασικό ύποπτο, τον πρωτοστάτη Νίκο Μουτσινά ο οποίος προκάλεσε και πήρε την απάντηση του. Ο Κρατερός Κατσούλης δεν έκανε την πάπια και τόλμησε αυτό που του ζήτησε ο Νίκος.

Ο παρουσιαστής του Open ξεκίνησε ένα challenge σαν αυτά που βλέπουμε κατά καιρούς στο Facebook και γενικά στο διαδίκτυο. Στην εκπομπή της Παρασκευής προκάλεσε τον Κρατερό να φορέσει τακούνια στην σημερινή εκπομπή στη Φωλιά των ΚουΚου.

Ο Κρατερός Κατσούλης, που έχει δείξει το χιούμορ του και πόσο κουλ είναι με αυτά στη στήλη που είχε όταν έκανε με την Κατερίνα Καραβάτου το πρωινό στο Epsilon, το έκανε πράξη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Φόρεσε μαύρες γόβες και μάλιστα με πολύ ψηλό τακούνι, ζήτησε από την κάμερα να το δείξει και μετά χόρεψε το Single Ladies της Μπιγιόνσε.

Εννοείται πως οι υπόλοιποι στην εκπομπή, της Καραβάτου προεξαρχούσης, δεν σταμάτησαν να γελάνε. Μόλις τέλειωσε ο χορός, Κρατερός και Κατερίνα έκατσαν δίπλα και κοντραρίστηκαν για το ποιος φοράει ωραιότερο τακούνι.

Στη συνέχεια, ο  Κρατερός Κατσούλης έστειλε τη δική του πρόκληση στον Μουτσινά ζητώντας του να αρμέξει κατσίκα στην εκπομπή του και να της τραγουδάει το Άστα Τα Μαλλάκια Σου.