ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Καμμένου σε Βούτση: Δεν μπορεί ο γιος του να είναι εκτός φυλακής και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας

Ο πρωθυπουργός δεν επηρεάστηκε από συντρόφους του που δεν ήθελαν να συνεχιστεί η συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτίμησε ο Πάνος Καμμένος.

Ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν παρέλειψε ωστόσο να επιτεθεί σε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι τη συνεργασία.

Έβαλε μάλιστα στο στόχαστρό του τον πρόεδρο της Βουλής, κατηγορώντας τον ότι όρισε επίτηδες την έναρξη της συζήτησης στις 10 το πρωί, ώρα που ο ίδιος είχε την τελετή παράδοσης- παραλαβής στο Πεντάγωνο προκειμένου να μην μπορέσει να μιλήσει ενώτιον της Βουλής.

«Έπρεπε να γίνει παρέμβαση του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας για να αλλάξει», είπε ο κ. Καμμένος, ο οποίος ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, αλλά προχώρησε πολλά βήματα ακόμη, μιλώντας για τον Νίκο Βούτση έτσι όπως ελάχιστοι από την άκρα δεξιά έχουν στραφεί εναντίον του.

«Κατά καιρούς μου έχει επιτεθεί», είπε ο Πάνος Καμμένος. «Τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα. Και δεν μπορεί να είναι ο γιος του έξω από τη φυλακή και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας».

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα επιτέθηκε και σε άλλους πλην του προέδρου της Βουλής, όπως για παράδειγμα τον πρώην υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη. «Δεν με θέλει ο Βούτσης και άλλοι. Και ο Φίλης», είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας: «Τον ενοχλούσαν οι απόψεις μου για την εκκλησία και τις παρελάσεις. Ξέρετε πόσες φορές ήθελαν να περάσουν περίεργες απόψεις για τους αρνητές στράτευσης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας;».

«O ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής υπονόμευε πάντα τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε και επανέλαβε το προσκλητήριο του προς «όλες τις πατριωτικές δυνάμεις» λέγοντας πως «αν πετύχει θα είμαστε ξανά στη Βουλή με ένα ποσοστό που θα στεναχωρήσει τους δημοσκόπους».