GOOGLE NEWS

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που βίασε την Ρια Αντωνίου!

Μία καταγγελία σοκ έκανε η ελληνίδα καλλονή Ρία Αντωνίου, η οποία ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού από από τον σύντροφό της, επιχειρηματία, γνωστό για τις ερωτικές του περιπέτειες με διάσημες Ελληνίδες μεταξύ των οποίων την Άννα Βίσση, Χρήστο Ψωμόπουλο,.

Ο επιχειρηματίας απέφυγε τη σύλληψη μιας και έληξε το αυτόφωρο ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσω των συνηγόρων του την θέση του για την πολύ σοβαρή υπόθεση που κλονίζει το χώρο της show biz.

Η πασίγνωστη ξανθιά καλλονή πήγε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής και κατέθεσε μήνυση και αγωγή για βιασμό από τον σύντροφό της και γνωστό επιχειρηματία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η Ρία Αντωνίου έφερε σημάδια στο σώμα της που αποτελούν ενδείξεις για τη βασιμότητα της καταγγελίας της. Ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα περιληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του επιχειρηματία, μετά την έγκληση του μοντέλου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η 30χρονη κοπέλα κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας το περασμένο Σάββατο ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε. Το πρωί της Κυριακής υπήρξε έντονος καβγάς, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τον οποίο το μοντέλο ζήτησε από τον επιχειρηματία να χωρίσουν. Τότε, για ακόμη μια φορά, όπως φέρεται να έχει υποστηρίξει το μοντέλο ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει, αλλά και πάλι αντιστάθηκε. Σύμφωνα με το μοντέλο ο επιχειρηματίας τη βίασε τη νύχτα της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας η ξανθιά καλλονή μετέβη σε αστυνομικό τμήμα καταγγέλλοντάς τον.