GOOGLE NEWS

Η Βικτώρια Καρύδα μιλά για τον σύντροφο της ζωής της: «Άκουσα τα απίστευτα για τον άνθρωπό μου»

Έχουν περάσει περίπου δυόμισι μήνες από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή και η σύντροφος της ζωής του, το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, που γνωρίσαμε μέσα από το «My Style Rocks», αναφέρεται σε αυτόν, με επιστολή που έστειλε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, απαντώντας σε όλους εκείνους που τον κατηγόρησαν.
«Τόσο καιρό δεν μίλησα σε κανέναν και μόνο άκουγα… Άκουσα τα απίστευτα για τον άνθρωπό μου, για τον άνδρα μου, τον πατέρα των παιδιών μου και πάλι σώπασα…

Τώρα όμως θέλω να σας πω ότι ήταν για μένα και θα είναι για πάντα ο πιο καλοσυνάτος, ο πιο γλυκός άνθρωπος όλου του κόσμου. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ίσα ίσα ήταν για πάντα εκεί για όποιον τον χρειάστηκε. 
Θέλω να σας πω πόσο δύσκολο είναι να χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου, το άλλο σου μισό, τον καλύτερο άνδρα που είχα γνωρίσει στη ζωή μου. Τον αγαπώ τόσο πολύ.

Είναι ο άνδρας μου, ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα μου… Ήτανε τόσο καλός άνθρωπος με όλους, με ανοιχτή καρδιά, έξυπνος, αξιοπρεπής, έκανε πολλά καλά πράγματα στη ζωή του. 
Για αυτό θα τον θυμούνται για πάντα, γιατί σαν τον Γιάννη είναι πολύ λίγοι. Είναι ο άγγελός μου τον νιώθω δίπλα κάθε λεπτό και τον αγαπώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τον αγαπούσα πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή της.