GOOGLE NEWS

Δείτε όλες τις μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ!

Πολλές και σημαντικές αλλαγές έχουν δρομολογηθεί στον ΣΚΑΪ, ξεκινώντας μάλιστα από τον αμέσως επόμενο μήνα, σύμφωνα με όσα γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr

Αρχικά, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα ο καινούργιος κύκλος του «Survivor», που θα είναι μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων και θα προβάλλεται πλέον πέντε ημέρες τη βδομάδα, καθημερινά από Σάββατο έως και Τετάρτη.

Αυτό σημαίνει ότι, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» δεν θα μας κρατάει συντροφιά τα Σαββατόβαρδα. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα λέει πλέον «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κάθε Παρασκευή βράδυ.

Από τον επόμενο μήνα επίσης ξεκινούν στον ΣΚΑΪ οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο».

Ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του ετοιμάζονται να καλωσορίσουν τους τηλεθεατές μέσα από το καινούργιο τηλεοπτικό «σπίτι» τους, τον ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, ενώ την επόμενη μέρα, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου επιστρέφει το ανανεωμένο «Βινύλιο».

Όσον αφορά για το gala του «Power of Love» αυτό θα προβάλλεται κάθε Κυριακή απόγευμα.

Από τις αρχές Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα με καινούργια εκπομπή ο Σάκης Ρουβάς. Η εκπομπή αυτή αποτελεί αφιερώματα σε πρόσωπα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και δυστυχώς δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Η πρώτη εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στον Βλάση Μπονάτσο.