ΔΙΕΘΝΗ

Αδιανόητη κτηνωδία: Γονείς έσπασαν 28 κόκκαλα σε βρέφος 4 μηνών!

Δεν χωρά ανθρώπινος νους τα όσα δεινά πέρασε ένα βρέφος τεσσάρων μηνών από τους γονείς του.

Ο 32χρονος Adam Jendrzeczak και η 22χρονη Aleksandra Kopinska προκάλεσαν πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος του μικρού αγοριού, ασκώντας του βία στο διαμέρισμά τους στο Μπράιτον της Αγγλίας, και προσπαθούσαν για καιρό να αποκρύψουν τα «κατορθώματά τους» από τους γιατρούς.

Ωστόσο, όταν τον Φλεβάρη του 2017 το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι, οι γιατροί υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσαν τις αρχές. Μετά από έρευνα αποκαλύφθηκε η αλήθεια και το ζευγάρι συνελήφθη.

Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου οι σατανικοί γονείς καταδικάστηκαν σε 8ετή κάθειρξη για βιαιοπραγία ή αμέλεια παιδιού, καθώς επίσης και για άσκηση βίας σε ανήλικο.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο του Χόουβ, ο Jendrzeczak, που περιγράφεται ως «χειριστικός» και «ιδιαίτερα νευρικός», είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία με θύμα τη μητέρα του. Η 22χρονη από την πλευρά της είναι «παθητική και υποτονική», όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

«Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι το βρέφος είχε εκτεταμένους τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων 20 καταγμάτων στα πλευρά του, στα γόνατά του και στους αστραγάλους του. Η έρευνα των ειδικών έδειξε πως οι τραυματισμοί προκλήθηκαν από σημαντική δύναμη που ασκήθηκε πάνω του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας, Ryan Richter. Συνολικά, όπως αναφέρθηκε, το σατανικό ζευγάρι είχε σπάσει 28 κόκκαλα στο σώμα του βρέφους.

«Ήταν μια σοβαρή κατάχρηση εμπιστοσύνης. Το βρέφος δεν είχε καμία ανωμαλία ή ασθένειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τέτοιους τραυματισμούς», ανέφερε η δικαστής Christine Henson για να προσθέσει: «Οι τραυματισμοί δεν προκλήθηκαν κατά λάθος, αλλά εσκεμμένα και απαιτούσαν τεράστια δύναμη. Πρέπει να προκάλεσαν τεράστιο πόνο στο βρέφος».

Σύμφωνα με τους γιατρούς το βρέφος δεν πρόκειται μακροπρόθεσμα να αντιμετωπίσει προβλήματα και αναπτύσσεται καλά.