LIFESTYLE

«Χαλί» τα δολάρια στα πόδια Ελληνίδας τραγουδίστριας!

Μοναδικές στιγμές αποθέωσης βιώνει στις νυχτερινές εμφανίσεις της στην Αμερική η Έλενα Μπάση. Τα τελευταία δύο χρόνια η Ελληνίδα τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να «μεταναστεύσει» καλλιτεχνικά, θέλοντας να προσφέρει στους ομογενείς μας μία… νότα καθαρόαιμης ελληνικής διασκέδασης, αλλά ταυτόχρονα να «ανοίξει» τα μουσικά «φτερά» της στο εξωτερικό. Κι αυτό το «πέταγμα» το καταφέρνει, ομολογουμένως, με μεγάλη επιτυχία, καθώς σε κάθε εμφάνιση της Έλενας σε μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ, όπως η Βοστώνη, το Νιου Τζέρσεϊ, η Ουάσιγκτον, η Νότια Καρολίνα, η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, αλλά και στον Καναδά, προκαλείται ντελίριο ενθουσιασμού στο κοινό. Ήδη εδώ και δύο χρόνια είναι περιζήτητη, σε κάθε εμφάνισή της επί σκηνής το κέφι «χτυπάει» κόκκινο, ενώ πολλές χιλιάδες δολάρια πέφτουν στα πόδια της, μια από τις αγαπημένες συνήθειες των Ελλήνων στην Αμερική, που αντί για λουλούδια, ραίνουν τους καλλιτέχνες με δολάρια!

Παρά την κούρασή της, αφού πολλές φορές ταξιδεύει άυπνη και με μία βαλίτσα στο χέρι από τη μία πολιτεία στην άλλη, η Έλενα Μπάση δηλώνει συγκινημένη με την αγάπη και τον θαυμασμό που δέχεται.

Σημειώνεται ότι στα άμεσα σχέδια της καθαρόαιμης λαϊκής ερμηνεύτριας είναι η επιστροφή για λίγες μέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να μπει στο στούντιο για το νέο της τραγούδι, και στη συνέχεια να επιστρέψει στην καλλιτεχνική βάση της που είναι πλέον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

 

 

Πηγή: iapopsi.gr