ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αλέφαντος απαντάει στον Παππά: Υπουργέ αυτή είναι η αλήθεια για το «Ντιμπέι»

Ο Νίκος Αλέφαντος δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Όλοι περίμεναν τη στιγμή που θα απαντούσε στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, ο οποίος πριν από τρεις μέρες πόσταρε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα παλαιότερο βίντεο του Αλέφαντου που φωνάζει… «ντιμπέι». Και η απάντηση από τον Αλέφαντο ήρθε.
Ο θρυλικός Αλέφαντος του απαντάει σήμερα για όλα. Για το αν το λένε «ντιμπέι» ή «ντιμπέιτ», για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, για τους δύο αρχηγούς, Τσίπρα και Μητσοτάκη, για το Μακεδονικό, για το τι θα ψηφίσει. Απολαυστικός Αλέφαντος, που φυσικά δεν αφήνει ασχολίαστο και το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού.

«Ο Νίκος Παππάς, ο Νο2 υπουργός της κυβέρνησης, το δεξί χέρι του Τσίπρα τόσα χρόνια, έβαλε ένα βιντεάκι μου που έλεγα «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι, τι φοβάσαι»! Δεν γίνεται να μην το σχολιάσω, μου το είπαν πάρα πολλοί.

Καταρχήν, δεν ήταν προσβλητικό για εμένα, ευγενικός ήταν μαζί μου, είπε και ευχαριστώ όπως διάβασα. Όμως να ξέρει ο κόσμος ότι αυτά δεν τα είχα πει για τον Μητσοτάκη. Ήταν ένα παλιό βίντεο, για άλλους τα είχα πει αυτά. Επειδή η κυβέρνηση τώρα καλεί τον Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ, για αυτό ανέσυραν το παλιό βιντεάκι μου.
Γενικώς πάντως εγώ είμαι υπέρ των ντιμπέι. Ντιμπέιτ, ντιμπέι, λίγη σημασία έχει. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι προφέσορ. Το να βγεις και να μονομαχήσεις μπροστά στο λαό, είναι καθαρό, είναι ξηγημένο. Να βγουν οι δύο αρχηγοί να τα εξηγήσουν ωραία και ο λαός θα κρίνει.

Σε ό,τι αφορά το Μακεδονικό, δεν έχω ασχοληθεί σε βάθος με το θέμα. Δεν είναι ο τομέας μου. Δεν βρίσκεις άκρη. Δεν θέλω να πάρω θέση. Είναι εύκολο να πας με το ρεύμα και να πουλήσεις φιγούρα. Δεν θα το κάνω διότι δεν το ξέρω καλά το θέμα.

Με ρωτάει ο Θέμης τι θα ψηφίσω. Μπορεί και να μην πάω καθόλου. Τελευταία στιγμή θα τους δω και θα κρίνω. Εγώ πάντως είμαι με τον Ολυμπιακό και με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Να το ξέρουν όλοι αυτοί. Θα παίξει ρόλο για εμένα…»

pagenews.gr