ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο… αναπάντεχος επισκέπτης σε καφετέρια που καθόταν η Τζάκρη

Τον χάρτη της Μακεδονίας , ο οποίος έγραφε επάνω «Δεν Πωλείται», κόλλησε στο τζάμι μια καφετέριας, στην οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Ηλίας Πλιόγκας, εκπαιδευτικός που έχει το δικό του… παρελθόν με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα ,ξεκίνησα να γιορτάζω τα γενέθλιά μου ολίγον… ακτιβιστικά. Το χάρτη που βλέπετε να κρατώ με την υποσημείωση ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ είχα την χαρά να τον κολλήσω στην γυάλινη προθήκη της καφετερίας ακριβώς μπροστά στην κ. Τζάκρη. Ήταν μια ελάχιστη πράξη αντίδρασης καθώς προσωπικά το χρωστούσα από το καλοκαίρι όταν έπεσα θύμα άθλιας κατασυκοφάντησης από την ίδια.Σε άλλα νέα της ημέρας σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας.Είστε απίθανοι!!!», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, ενώ «ανέβασε» και ένα σχετικό βίντεο.

Ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός είχε αναφέρθηκε σε ανακοίνωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ως οργανωτής αποδοκιμασιών από ομάδα ατόμων σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, με τον ίδιο να απαντά χαρακτηριστικά: «Δεν θα μας απαγορέψετε και να περπατάμε στην πόλη που γεννηθήκαμε».