ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πατούλης: Θα καταθέσουμε μήνυση για τα χημικά

Στην εξέδρα που στήθηκε στο Σύνταγμα για το Συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ανέβηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Πατούλης επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να σεβαστούν όλοι τις γενιές που μεγάλωσαν την Ελλάδα, με αίμα, πόνο και θυσίες. Η τοπική αυτοδιοίκηση, μίλησε κι είπε «η Μακεδονία είναι μία κι είναι ελληνική. Στη συντριπτική μας πλειοψηφία δεν είμαστε ακραίοι, ούτε φανατικοί, είμαστε πατριώτες, και ναι αγαπάμε την πατρίδα μας, αγαπάμε την ψυχή του Έλληνα. Είναι εδώ έντιμοι άνθρωποι του μόχθου, Έλληνες πατριώτες που πονάνε αυτό τον τόπο και βλέπουν την κυβέρνηση να τους περιφρονεί και να τους βρίζει», είπε. Και πρόσθεσε: «Αγαπάμε την Ελλάδα, αγαπάμε την Αθήνα, αγαπάμε τη Μακεδονία. Καλούμε τον πρωθυπουργό της χώρας να το σκεφτεί, να μην φέρει καμία συμφωνία στη Βουλή. Όλη η Αθήνα, όλη η Ελλάδα σήμερα είναι εδώ».
«Θα καταθέσουμε μήνυση για τα χημικά που έπεσαν σήμερα, δεν μπορεί τίποτα να διαλύσει αυτή τη λαοθάλασσα”, κατέληξε ο κ. Πατούλης.

«Στα χνάρια του Μελά στα χνάρια των Κρητών, των Πελοποννησίων, όλων των Ελλήνων που έδωσαν το αίμα τους, εμείς κάνουμε το καθήκον μας για την Μακεδονία. Προσπάθησαν να πείσουν κάποιους ότι δήθεν εδώ θα μαζευτούν γραφικοί, θα μαζευτούν ακραίοι κι εθνικιστές. Έλληνες μην σκύβετε το κεφάλι. Δεν παραδίδουμε ούτε μια σπιθαμή γης από την πατρίδα», τόνισε από την πλευρά του ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος.