MEDIA

Survivor: Έχασε την ασυλία η ελληνική ομάδα! Ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ήττες και προβλήματα ξεκίνησε το φετινό Survivor για την ελληνική ομάδα, η οποία έχασε και τον αγώνα ασυλίας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ψηφίσει στο Συμβούλιο, ποιους παίκτες προτρείνει για αποχώρηση.

Το αγώνισμα ασυλίας ήταν αρκετά απαιτητικό, καθώς οι παίκτες κλήθηκαν να σύρουν έναν τεράστιο κύλινδρο και στη συνέχεια ο ένας εκ των δύο παικτών να τρέξει να φτιάξει παζλ και να ρίξει δυο στεφάνια σε δοκούς.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά, παίρνοντας νίκες και πανηγυρίζοντας έξαλλα. Κάποια στιγμή, η τουρκική ομάδα ξέφυγε στο σκορ, ωστόσο, οι Ελληνες παίκτες δεν τα παράτησαν και με πείσμα έκαναν το 9-8.

Στην τελευταία μάχη, ο Χικμέτ ήταν πολύ εύστοχος και κέρδισε τον Κυριάκο. Οι Τούρκοι πανηγύρισαν τη νίκη τους και η ελληνική ομάδα απογοητευμένη αγκαλιάστηκε.

Οι Έλληνες οδηγήθηκαν αρχικά στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας, όπου φέτος οι κανόνες έχουν αλλάξει.

Οι παίκτες δεν θα παίζουν όλοι μαζί για την ατομική, αλλά ξεχωριστά οι άντρες και ξεχωριστά οι γυναίκες. Έτσι θα υπάρχουν πάντα ένας άντρας και μία γυναίκα με ατομική ασυλία.

Στο πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, οι δύο παίκτες που κέρδισαν και εξαιρέθηκαν από την ψηφοφορία είναι οι Ρία Κολοβού και Τόνι Σταυράτης. Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες, Έλληνες και Τούρκοι, οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου πραγματοποιήθηκε και η ψηφοφορία των Ελλήνων.

Από την ψηφοφορία των Ελλήνων παικτών, κρίθηκε πως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ιουλιέτα. Ενώ η Ρία, έχοντας την ατομική ασυλία «έδωσε» το όνομα του Σπύρου. 
Με τη σειρά του ο Τόνυ αποφάσισε πως η τρίτη υποψήφια θα είναι η Ντέμη.