GOOGLE NEWS

Με χειροπέδες έφυγε από τον γάμο του ο γαμπρός! Παρενόχλησε σεξουαλικά έφηβη σερβιτόρα στη δεξίωση

Κατέρριψε κάθε… ρεκόρ ένας γαμπρός στην Πενσυλβανία των ΗΠΑ, ο οποίος «κατάφερε» να φύγει από τη δεξίωση του γάμου του με χειροπέδες, καθώς παρενόχλησε σεξουαλικά μια έφηβη σερβιτόρα και έμπλεξε και σε καβγά!
Ο 31χρονος Μάθιου Έιμερς από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ μάλλον δεν ήταν και τόσο ευτυχής με το γάμο του, αφού το ίδιο εκείνο βράδυ επιχείρησε να απατήσει την νέα του σύζυγο και «την έπεσε» σε μια έφηβη σερβιτόρα με πολύ άσχημο τρόπο, καλώντας την «έξω» για να κάνουν «ό,τι ήθελε εκείνη». 


Η κοπέλα τον απέρριψε και συνέχισε τη δουλειά της, όμως όταν πήγε κάποια στιγμή στην τουαλέτα ο Έιμερς την ακολούθησε. Εκεί δεν περιορίστηκε απλώς στα λόγια, αλλά άρπαξε την κοπέλα, την άγγιξε με τη βία και γδύθηκε, κατεβάζοντας το παντελόνι και το εσώρουχό του!
Η έφηβη κατόρθωσε να του ξεφύγει και προσπάθησε να μην δώσει συνέχεια στο περιστατικό, όμως ο γαμπρός δεν ησύχαζε με τίποτα και λίγο αργότερα άρχισε να… παίζει μπουνιές με τους καλεσμένους του. Ο καβγάς μάλιστα γενικεύτηκε τόσο, που κλήθηκε η αστυνομία και ο 31χρονος άντρας έφυγε από την δεξίωση του γάμου του σιδηροδέσμιος.
Πλέον αντιμετωπίζει μια σειρά κατηγορίες για εξύβριση και επίθεση, ακόμα και κατά των αστυνομικών.