ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πού εντόπισε ο Καμμένος ομολογία Τσίπρα για ανατροπή της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ

«Εν τη ρύμη του λόγου του και μέσα στον πανικό του στην ομιλία του στη Βουλή ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός ο οποίος αποκάλυψε και είναι πρωτοφανές αυτό για τα κοινοβουλευτικά χρονικά, ότι εκείνος έπιασε τους βουλευτές για να αποτρέψει, λέει, να γίνω Σαμαράς. Ομολόγησε, δηλαδή, ότι ο ίδιος σχεδίασε την ανατροπή της ΚΟ των ΑΝΕΛ», είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον Real Fm, ενώ απαντώντας στην παρατήρηση ότι «ο πρωθυπουργός κατήγγειλε ότι αυτό έγινε ως άμυνα δική του στην προσπάθεια του Πάνου Καμμένου να ρίξει την κυβέρνηση», υπενθύμισε ότι ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε ότι θα ρίξει τη κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αντίθετα το είχε πει δημόσια.

«Το βασικότερο είναι ότι μετά από τέσσερις εκλογές που καταφέραμε να μπούμε στη Βουλή, να δημιουργήσουμε ισχυρές Κ.Ο., μετά τις αποστασίες και τις πρωτοφανείς μεταγραφές, το βασικότερο είναι ότι χάνω αυτό που κάνω από το 1993 στη Βουλή, να μπορώ να μιλάω ελεύθερα" δήλωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

"Η προσπάθεια που έκανε ο κ. Βούτσης και ο κ. Τσίπρας με επιτυχία ήταν να φιμώσουν τους ΑΝΕΛ στο κύριο βήμα που εμείς χρησιμοποιούσαμε, τη Βουλή των Ελλήνων" τόνισε.

"Εγώ είχα πει ότι θα ρίξω την κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν το έκρυψα ποτέ. Δεν ήταν μυστικός σχεδιασμός μου. Το είπα δημόσια από την πρώτη στιγμή" είπε ο κ. Καμμένος.

"Νιώθω μια μεγάλη απογοήτευση διότι το να παλεύεις, να εκλέγεις βουλευτές και στη συνέχεια να σε πουλάνε, αλλάζοντας τη θέση του βουλευτή με την ψήφο των ΑΝΕΛ με μια υπουργική καρέκλα, αυτό σε κάνει να απογοητεύεσαι. Όμως, έχουμε μπροστά μας δύο εκλογικές αναμετρήσεις πολύ σοβαρές. Τις ευρωεκλογές που οι μόνοι ευρωσκεπτικιστές πέραν του ΚΚΕ είναι οι ΑΝΕΛ" δήλωσε.

"Πολλοί θα ήθελαν να πάω σπίτι μου. Και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να πάω σπίτι μου και η ΝΔ θα ήθελε να πάω σπίτι μου. Αυτοί που με κρατούν είναι οι πολίτες που πίστεψαν σε εμάς. Πιστεύω ότι έχω υποχρέωση να δώσω μάχη στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές. Τους πολιτικούς ο λαός τους στέλνει σπίτι τους" κατέληξε.