ΔΙΕΘΝΗ

Δεν το χωρά ο νους! Ηλικιωμένη serial killer-κανίβαλος!

Σοκ προκαλούν στη Ρωσία οι αποκαλύψεις για 80χρονη, που συνελήφθη κατηγορούμενη για την άγρια δολοφονία του νοικάρη της!

Η ανατριχιαστική υπόθεση ήρθε στο φως όταν μια ομάδα παιδιών που έπαιζαν κοντά στην πολυκατοικία της βρήκαν στα σκουπίδια ένα ακρωτηριασμένο ανδρικό χέρι.

Αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν κι άλλα ακρωτηριασμένα μέλη σε σακούλες απορριμμάτων που είχαν ξεσκίσει και σύρει στους δρόμους αδέσποτα σκυλιά.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα από το χέρι οδήγησαν στην ταυτοποίηση του θύματος από την Ουκρανία, που έμενε στο διαμέρισμα που του νοίκιαζε η κατηγορούμενη.

Τοπικά  μέσα τη χαρακτηρίζουν ύποπτη για κανιβαλισμό.

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις πηγής της αστυνομίας: «τα έντερα και άλλα εσωτερικά όργανα του θύματος βρέθηκαν στο ψυγείο της. Είχε πετάξει τα οστά, αλλά τα σκυλιά μύρισαν το αίμα και τα περιέφεραν στη γύρω περιοχή».

Γείτονες της 80χρονης, που είχαν παραπονεθεί παλιότερα ότι η συνταξιούχος «βασάνιζε γάτες», ανέφεραν ότι άκουγαν δυνατά χτυπήματα στο διαμέρισμά της μέχρι αργά το βράδυ, «σαν να χρησιμοποιούσε κάποιος τσεκούρι».

Πριν από μερικά χρόνια είχε εξαφανιστεί μια άλλη νοικάρισσα μαζί με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ το διαβατήριό της βρέθηκε στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης. Οι Αρχές ερευνούν και την εξαφάνιση ενός εφήβου από τη γειτονιά, υπόθεση που δεν έχει μέχρι σήμερα διαλευκανθεί.