MEDIA

Ξαναχτύπησε ο Μπογδάνος για την ΕΡΤ, με νέα ιδέα αυτή τη φορά!

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης να μην είναι τελικά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μέσω twitter προκειμένου να κάνει το δικό του σχόλιο για την εξέλιξη.

«Για αρχή: Το πολίτευμα κινδυνεύει από την πολιτική ορθότητα-ιερά εξέταση των νεοκομμουνιστών, από τους και καλά φιλελεύθερους που δίνουν γην και ύδωρ στους μαδουριστές, από τα δελτία που γλείφονται με τον πρωθυπουργό, από τις Θάνου. Όχι απ´το βιτριολικό χιούμορ ενοχλητικών φωνών», έγραψε ο κ. Μπογδάνος στο Twitter.

Περισσότερα αίσθηση, ωστόσο, προκαλεί μια απάντησή του σε σχόλιο χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης κάτω από την ανάρτησή του. «Εσύ είσαι το βιτριολικό χιούμορ? Για να ξεπλύνεις τη μ… με την ΕΡΤ λες νταξει τι να κάνω….θα πω μια δεύτερη μ…!!!», σχολίασε κάποιος, με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Μ… όντως το τανκ. Α-7 θέλει το ραδιομέγαρο. Αλλά τα έχουμε αποσύρει», αναφερόμενος στα βομβαρδιστικά Α-7, τα οποία έχουν αποσυρθεί εδώ και κάποια χρόνια.