MEDIA

Η σαρωτική αλλαγή του ΣΚΑΪ για να σώσει το Survivor…

Το φετινό Survivor μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας δεν έχει προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό και στον ΣΚΑΪ έχουν πάρει την απόφαση να αλλάξουν ριζικά το ριάλιτι επιβίωσης για να ανεβάσουν την τηλεθέαση.

Τα πολύ χαμηλά νούμερα που κάνει το Survivor Ελλάδα-Τουρκία έχουν φέρει έντονο προβληματισμό στο κανάλι του Φαλήρου και ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τους συνεργάτες του έχουν πάρει την απόφαση να αλλάξουν τα δεδομένα όσο είναι νωρίς. Οι «μάχες» μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν έχουν πέραση στο ελληνικό κοινό, αλλά ούτε και σε αυτό της γείτονας χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ριάλιτι θα επανέλθει στη μορφή που το ξέραμε, δηλαδή θα υπάρχουν δύο ομάδες, οι Διάσημοι και οι Μαχητές. Απλώς κάθε 15 μέρες θα ενώνονται και θα δίνουν αγώνα με την τουρκική ομάδα, η οποία θα προκύπτει από την ένωση Τούρκων Διασήμων και Μαχητών.

Η απόφαση αυτή είναι οριστική και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη 12 γνωστά στο ευρύ κοινό πρόσωπα περνούν από casting και στη συνέχεια από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό αναμένεται να γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες, καθώς η διαδικασία είναι χρονοβόρα, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση. Με αυτή την κίνηση ο ΣΚΑΪ επιχειρεί να ανατρέψει την κατάσταση για να μην πάνε χαμένα τα μεγάλα ποσά που δαπανήθηκαν για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης.