LIFESTYLE

Σε αμόκ Ελληνίδα παρουσιάστρια! «Είσαι χαζή;» ούρλιαζε μέσα στον κόσμο!

Η συγκεκριμένη πολύ γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια έχει απασχολήσει στο παρελθόν και με άλλες τις εκρήξεις, όχι όμως του ίδιου επιπέδου! Γενικά έχουν ακουστεί πολλά για τον χαρακτήρα της, ότι είναι αρκετά οξύθυμη, ότι μιλάει και συμπεριφέρεται άσχημα ακόμα και σε συναδέλφους της πίσω από τις κάμερες! Η είδηση, λοιπόν, που έφτασε σήμερα στα γραφεία του Youweekly.gr και σας την μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog αποδεικνύει πως όσα ακούγονται για εκείνη δεν ακούγονται τσάμπα! 

Το απόγευμα της Τετάρτης αφού η ξανθιά παρουσιάστρια τελείωσε την εκπομπή της και ένα μίνι μίτινγκ που είχε με τους συναδέλφους της ξεκίνησε με την φίλη της να πάει μια βόλτα στα μαγαζιά των βορείων προαστίων για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της μιας και της αρέσουν τόσο πολύ τα ρούχα, όσο και τα παπούτσια!

Από την αρχή όπως μας μεταφέρει η πηγή μας δεν ήταν και τόσο καλά! Ήταν αρκετά κακόκεφη αλλά που και που έσκαγε ένα χαμόγελο στην φίλη της! Την περισσότερη ώρα όταν δεν χάζευε ρούχα και παπούτσια κοιτούσε το κινητό της καθώς να σημειωθεί πως είναι και πολύ ενεργή χρήστης στα social media.

Σε κάποια φάση λοιπόν, ένα μαύρο μποτάκι της κίνησε το ενδιαφέρον και ζήτησε από την πωλήτρια του μαγαζιού να της φέρει στο νούμερο της το συγκεκριμένο παπούτσι για να το δοκιμάσει!

Η πωλήτρια κατέβηκε για λίγα λεπτά στην αποθήκη να το βρει κι όταν επέστρεψε και άνοιξε το κουτί μπροστά στην ξανθιά παρουσιάστρια ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους!

Η παρουσιάστρια άρχισε να φωνάζει στην πωλήτρια για άγνωστο λόγο και να της κουνάει το κουτί με τα παπούτσια που είχε στα χέρια της! Η πωλήτρια είχε μείνει κάγκελο και προσπαθούσε να μιλήσει αλλά η φωνή της παρουσιάστριας την κάλυπτε! Όλοι στο μαγαζί, αν και δεν είχε πολύ κόσμο είχαν μείνει να την κοιτούν. Η φίλη της προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά μάταια! Η παρουσιάστρια ήταν έξαλλη κι αφού φώναξε στην πωλήτρια "είσαι χαζή;" αρκετές φορές πήρε την τσάντα της από τον καναπέ και αποχώρησε!

Αναρωτιέστε τι έγινε; Θα σας πούμε εμείς! Η παρουσιάστρια είχε δείξει στην πωλήτρια πως θέλει από την βιτρίνα ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια με τρουκς και λάμψη στο πλάι και η πωλήτρια μπερδεύτηκε και της κατέβασε ένα άλλο με κάτι λουράκια!

Προφανώς, το μποτάκι ήταν απλά η αφορμή για να ξεσπάσει τα νεύρα της και να εξωτερικεύσει την πίεση που δέχεται αυτό το καιρό καθώς τα πράγματα στα επαγγελματικά της δεν πάνε καθόλου καλά! Για τα προσωπικά της ας μην μιλήσουμε καλύτερα!