MEDIA

Καταραμένο το αυτοκίνητο στην εκπομπή του Μουτσινά! Δεν θα πιστέψετε τι έγινε πάλι…

Απολαυστικές στιγμές σε ένα ακόμη «Για την Παρέα». Την τελευταία φορά που ο Νίκος Μουτσινάς επιχείρησε να δώσει αυτοκίνητο, ακολούθησε το πανδαιμόνιο με τη νικήτρια να… μην το θέλει!

«Όποιος καεί με το χυλό φυσάει και το γιαούρτι» λέει ο σοφός λαός και ο παρουσιαστής πήγε να καλέσει το νικητή της κλήρωσης με κάποιο δισταγμό.
Όχι άδικα όπως αποδείχτηκε!

Όταν ήρθε η ώρα της κλήρωσης ακολούθησαν επικές στιγμές! Την πρώτη φορά που έγινε κλήση, το τηλέφωνο έκλεισε κατευθείαν. Ο Κώστας Κόκλας πρότεινε το αυτοκίνητο να δοθεί στο κοινό που ήταν πάρον στο στούντιο.

Στη δεύτερη προσπάθεια, έγινε κλήση και το τηλέφωνο απαντήθηκε! Το μόνο που ακούστηκε ήταν ένα «Ναι». Όταν ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε αν τον ακούνε, πήρε μία ακόμη θετική απάντηση και στη συνέχεια του έκλεισαν το τηλέφωνο ξανά στη «μούρη».

«Όχι δεύτερη φορά! Έλα ρε παιδιά! Θα το δώσω εδώ, θα δώσω και το δικό μου», είπε ο παρουσιαστής που δεν μπορούσε να πιστέψει τι συμβαίνει. «Δεν το σηκώνει; Εγώ θα πάω στο Δρομοκαΐτειο… Ας την πάρει η Καινούργιου τη Δευτέρα να μιλήσει με την κ. Μεϊμαρίδη!», σημείωσε και έκλεισε την εκπομπή.

Το συγκεκριμένο κάλεσμα κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν! Νωρίτερα, στην “Χρυσή Τηλεόραση” είχε προβληθεί το απόσπασμα από το «Ευτυχείτε», που η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε:

«Ας το κληρώσει και αυτό ο Μουτσινάς… Προκαλώ τη διοίκηση του Open να μην κληρώσει ο Μουτσινάς το αυτοκίνητο και να το κληρώσω εγώ!»

Ο Νίκος τότε -λανθασμένα όπως αποδείχθηκε- είχε απαντήσει: «Όσο και να προκαλέσεις από εδώ θα φύγει το αυτοκίνητο!».