MEDIA

Έξαλλη από την προσβολή του Μουτσινά η Φαίη Σκορδά!

Η Φαίη Σκορδά είναι μια γυναίκα που κρατά την προσωπική της ζωή επτασφράγιστο μυστικό! Είναι μια γυναίκα που με τον μοναδικό άντρα που την έχουμε δει να φωτογραφίζεται είναι με τον άντρα που παντρεύτηκε και μετά χώρισε, τον Γιώργο Λιάγκα. 
Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο άντρας των παιδιών της Φαίης Σκορδά και μέχρι σήμερα που έχουν περάσει χρόνια από το διαζύγιο είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει φωτογραφηθεί με την Φαίη και φυσικά πάντα μαζί με τα παιδιά τους.

Δηλαδή με αλλά λόγια και η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας λόγω των παιδιών τους κρατάνε χαμηλό προφίλ στην οποία δημόσια εμφάνιση τους. Ο Λιάγκας είναι αλήθεια έχει πιαστεί από φωτογράφους κατά περιόδους με αιθέριες υπάρξεις.

 

Πάντα όμως είναι διακριτικός και προσεκτικός. Από την άλλη η Φαίη Σκορδά ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν την έχει «συλλάβει» ο φακός με άλλον σύντροφο! Όχι διότι ξέρει να κρύβεται καλά η παρουσιάστρια αλλά επειδή δεν έχει σύντροφο από επιλογή της. Καλώς ή κακώς η Σκορδά έχει αποφασίσει για δικούς της λόγους να θυσιάσει την προσωπική της ζωή για τα παιδιά της.

Δικαίωμα της είναι νομίζω και λόγος δεν πέφτει σε κανέναν! Όμως εχθές ο Νίκος Μουτσινάς δεν σεβάστηκε αυτά τα δεδομένα. Προχώρησε σε μια απρέπεια που εγώ εδώ από το Vanda's blog στο youweekly.gr δεν την καταλαβαίνω !

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο παρουσιαστής του Open έκανε ένα καυστικό σχόλιο όταν υπέπεσε στην αντίληψή του η έντονη χημεία των δύο στον αέρα του ΑΝΤ1.

«Αυτό που σηκώθηκε και αυτή αντέδρασε έτσι, τι είναι; Ήθελε να μιλήσει ο Γεωργούλης ή να …-ήσει; Κάτι άλλο σε -ήσει… Το δεύτερο κι εγώ πιστεύω! […] Τα έχουν; Αυτή είναι η ερώτηση. Ωραίο ζευγάρι δεν θα ήταν;» είπε για το «παιχνίδι» μεταξύ τους μπροστά στην κάμερα. και πρόσθεσε με νόημα: «Να μας κάνει αύριο κουίζ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!».

Συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης και κάπου ανάμεσα στα βλέμματα και τον τρόπο ομιλίας τους, ο Νίκος Μουτσινάς έβγαλε αυτό το συμπέρασμα; 

youweekly.gr