MEDIA

Στροφή στην μυθοπλασία για τον ΣΚΑΪ – Ποιες σειρές του Mega «κλέβει»

Στροφή στο πρόγραμμά του αναμένεται να κάνει την προσεχή σεζόν ο ΣΚΑΪ.

Το γεγονός ότι η συνταγή με τα ριάλιτι δεν τραβάει πλέον και στο Φάληρο επανασχεδιάζουν την prime time ζώνη της επόμενης σεζόν με στόχο και πάλι την κορυφή. Είναι άλλωστε κοινή παραδοχή ότι τα νούμερα του Survivor δεν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο τις περασμένες σεζόν, ενώ δεν έχει σημειώσει και πάλι αξιόλογο το «Power Of Love».

Στο Φάληρο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» αναμένεται να ακολουθήσουν τη συνταγή του Alpha και να επενδύσουν στη μυθοπλασία εντάσσοντας στο πρόγραμμα ακόμη περισσότερες σειρές. Πρώτος στόχος είναι να εντάξουν στο δυναμικό του καναλιού τους συντελεστές του «Τατουάζ» που ρίχνει τίτλους τέλους τον Ιούνιο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα έχει ήδη γίνει μια επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και επίκειται ραντεβού εντός των προσεχών ημερών.

Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Γεωργίου διατηρεί καλές σχέσεις με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού Λοΐζο Ξενόπουλο από την εποχή που μεταδιδόταν στο Mega η σειρά «31 Δρόμοι». Πάντως είτε με είτε χωρίς το συγγραφικό δίδυμο του «Τατουάζ» ο ΣΚΑΪ αναμένεται να κάνει πλήρη μεταστροφή στο πρόγραμμά του.

Όπως αναφέρει η «Real» ο σχεδιασμός του καναλιού περιλαμβάνει μια καθημερινή σειρά και δύο εβδομαδιαίες με δύο επεισόδια κάθε εβδομάδα. Μια από αυτές θα είναι το «Κόκκινο Δωμάτιο» του Αλέξανδρου Ρήγα που επανέρχεται στις οθόνες μας μετά την επιτυχία που γνώρισε από τη συχνότητα του Mega. Φυσικά δε θα πρέπει να ξεχνάμε και το «Λόγω Τιμής» που επιστρέφει 20 χρόνια μετά.

Από την στιγμή που το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ γεμίζει με σειρές δημιουργούνται ερωτηματικά σε σχέση με τη συνεργασία του με τον Acun Ilicali.

Οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ τα προγράμματα του Τούρκου παραγωγού έδωσαν στον ΣΚΑΪ την πρωτιά στον πίνακα τηλεθέασης. Όπως φαίνεται όμως έχει υπάρξει κορεσμός καθώς τα νούμερα δεν εντυπωσιάζουν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» η συνεργασία των δύο πλευρών θα περιοριστεί στον τέταρτο κύκλο του «The Voice» που θα συνεχιστεί κανονικά. Από εκεί και πέρα θα σταματήσει η μετάδοση του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» αλλά και των ριάλιτι «Power of Love» και «My Style Rocks» που μεταδίδονται απόγευμα.