LIFESTYLE

«Στο σχολείο με… ξεφωνίζανε γιατί ήμουν διαφορετικό παιδί»

Ο Δημήτρης Παπαζόγλου, ο βραβευμένος χορογράφος, μίλησε στην κάμερα των Αποκαλυπτικών Live και εξομολογήθηκε πως στο σχολείο δεχόταν bullying από τους συμμαθητές του γιατί ήταν ένα παιδί, διαφορετικό.

«Όταν είδα τη Μαρία Κάλλας να τραγουδάει στο Παρίσι πώς μπορώ να μ’ αρέσει η μετριότητα που μου πλασάρουν ως ταλαντούχα;» είπε ο χορογράφος για το πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση στην ελληνική showbiz  και πρόσθεσε: «Και εγώ αυτά που κάνω, μην νομίζεις ότι λένε τα καλύτερα λόγια από πίσω μου αλλά έφτασα σε σημείο να μην με ενδιαφέρει τι θα πούνε γιατί εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου».

Ο Δημήτρης Παπάζογλου ρωτήθηκε για την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Δυο τραγουδιστές οι οποίοι έχουν πολλούς θαυμαστές.

«Η Φουρέιρα είναι ένα προϊόν, μια εντυπωσιακή κοπέλα με φοβερό σεξαπίλ. Δεν είναι καμιά μεγάλη τραγουδίστρια. Μην γελιόμαστε. Για τον Αργυρό δεν έχω να πω τίποτα. Νομίζω ότι ο Αργυρός δημιουργήθηκε για να κλασικοποιηθεί ο Ρέμος. Είναι ένα νόστιμο παιδί, ψηλό.» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο χορογράφος αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια όμως: «Δεχόμουν bullying στο σχολείο γιατί ήμουν ένα διαφορετικό παιδί. Με ξεφωνίζανε με διάφορα επίθετα… Σε έναν του είχα δώσει μία στη μούρη… Θα μπορούσα να είχα παντρευτεί την παρτενέρ μου, την Όλια Στεφανίδου, αλλά δεν το θέλησα γιατί εκεί θα ήταν bullying», είπε.

Αναφερόμενος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη με την οποία είχαν συνεργαστεί είπε: «Ήταν μια γυναίκα που είχε ένα μεγάλο ελάττωμα, ήταν άρρυθμη. Και όσοι κατηγορούσαν τη Βουγιουκλάκη ότι δεν είχε ταλέντο, ήταν ακριβώς γι’ αυτή την αρρυθμία που είχε. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπήκα μέσα στο δωμάτιο, την είδα από την πόρτα. Στεναχωρήθηκα πολύ. Αν αυτή τη στιγμή είμαι μπροστά σου και μπορώ να έχω λόγο σε αυτό που ονειρεύτηκα στη ζωή μου, το χρωστάω στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Αλίκη με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω στον εαυτό μου πρώτα αν έχω προσόντα».