LIFESTYLE

Θα σας πέσει το σαγόνι: Πόσα λεφτά βγάζει η Μενεγάκη εκτός τηλεόρασης…

H Ελένη Μενεγάκη δεν έχει ονομαστεί τυχαία βασίλισσα της πρωινής ζώνης! O ALPHA φροντίζει να της δίνει καλά λεφτά για να κάνει αυτό που ξέρει ακόμα κι αν τα νούμερα τηλεθέασής της έχουν πέσει κατακόρυφα. Η παρουσιάστρια όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο παρελθόν βάζει στην τσέπη της το ποσό των 125.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, το κανάλι της Κάντζας της δίνει 75.000 ευρώ, ενώ περίπου 50.000 ευρώ εισπράττει από τους χορηγούς της εκπομπής. 

Η παρουσιάστρια εξακολουθεί να διεκδικεί υψηλές αποδοχές κάνοντας σκληρά παζάρια και διαπραγματεύσεις, την ώρα που οι σταθμοί αναγκάζονται να διώξουν εργαζόμενους λόγω περικοπών. Η εκπομπή της κοστίζει κάθε μήνα 163.000 ευρώ, δηλαδή 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο χωρίς να συμπεριλαμβάνεται αυτό ο μισθός της. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ όμως πόσα μπορεί να βγάζει εκτός καναλιού; Εγώ αναρωτήθηκα, έψαξα, έμαθα και τα βγάζω όλα στην φόρα μέσα από το Vanda's blog!

Αρχική αυτό που έχω να πω για την Ελένη είναι ότι είναι μία απίστευτη επιχειρηματίας που εργάζεται από το πρωί έως και το βράδυ για να έχει όλα αυτά που έχει! Γνωρίζω και σας το είχα γράψει κιόλας πως έχει αφήσει στην άκρη την προσωπική και οικογενειακή της ζωή τώρα που τα νούμερα της εκπομπής δεν είναι τόσο καλά ψάχνοντας να βρει τρόπο να φτάσει πάλι στην κορυφή! Δουλεύει ατελείωτες ώρες και κάνει συναντήσεις με επιχειρηματίες, η ίδια σε προσωπικό επίπεδο, προκειμένου να πάρει διαφημίσεις για το Instagram της!

Κι αφού σαν καλός άνθρωπος είπα και κάτι καλό για την Μενεγάκη, ξεκινάω…

Λοιπόν που λέτε η Ελένη Μενεγάκη εκτός από τον ALPHA συνεργάζεται και εξωτερικά με πολύ γνωστή εταιρεία καλλυντικών αλλά και με μια εταιρεία γαλακτοκομικών προιόντων! Πληροφορίες λοιπόν του Youweekly.gr και του Vanda's blog αναφέρουν πως η Ελένη Μενεγάκη ότι πιάνει το κάνει χρυσό στα χεράκια της!

Το πάτωμά της για τις εξωτερικές της συνεργασίες, όπως μια διαφήμιση σε προιόν, ξεκινάει από 7 χιλιάρικα ενώ για να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από έναν πελάτη της και να κάνει μια απλή αναφορά στο όνομα του ζητάει 5 χιλιάρικα…