ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με casual style- Πως να το κατακτήσεις χωρίς να ξοδευτείς

Η εποχή της παγέτας έχει περάσει ανεπιστρεπτί, το ξέρετε, έτσι; 

Κι όταν λέμε παγιέτα δεν εννοούμε μόνο τα λαμπυρίζοντα φορεματάκια της πυγολαμπίδας αλλά το σύνολο του στιλ. Άλλωστε ένα ζευγάρι μοδάτα sneakers κι ένα φούτερ μπορούν να απογειώσουν μια φούστα με παγιέτες και να  την εντάξουν στο αγαπημένο των ανδρών casual style. 

Όλο και περισσότερο λοιπόν τα αγόρια, νεαρά και μεγαλύτερα φαίνεται να δείχνουν προτίμηση στο urban λουκ των γυναικών, το οποίο άλλωστε κυριαρχεί στη μόδα. Οι εταιρίες αθλητικών ειδών από την άλλη έχουν κάνει πολύ πιο εύκολη της δουλειά των κοριτσιών που επιθυμούν να κατακτήσουν το συγκριμένο στιλ. Πέρα από τις πιο γνωστές, που κυριαρχούν και τις ξέρετε όλοι (nike, Adidas, reebok) οι οποίες κατασκευάζουν όλο και περισσότερα κομμάτια που μπορούν να αναδείξουν την γυναικεία σιλουέτα, διατηρώντας ταυτόχρονα λιτές γραμμές και αθλητική ενδυματολογική άποψη, στον χώρο του μοδάτου ρούχου έχουν αρχίσει να μπαίνουν δυναμικά κι άλλες εταιρίες όπως η puma, η kappa ή η champion,  στις συλλογές των οποίων αν ψάξεις, θα βρεις φανταστικά κομμάτια! 

Αρχικά βρες ένα ζευγάρι λευκά sneakers που να σου αρέσουν και να σε κολακεύουν. Πάνε με όλα και κάνουν κάθε ντύσιμο εντυπωσιακό. Ιδανικά καλό θα ήταν να έχεις κι ένα μαύρο στην ντουλάπα σου. Φούτερ σε διάφορα χρώματα, με φερμουάρ ή χωρίς, μπορείς να τα συνδυάσεις από τζιν μέχρι βραδινές φούστες. Έτσι θα είσαι άνετη, δεν θα περπατάς με δυσκολία πάνω σε 12ποντα, θα αποκτήσεις αέρα αυτοπεποίθησης και θα εντυπωσιάσεις τα απαιτητικά αγόρια. 

Τέλειο λουκ μπορείς να πετύχεις και με χρωματιστή φόρμα πολυεστέρα η οποίες είναι φουλ της μόδας και συνδυάζοντες με ένα απλό τοπάκι, κοντό κατά προτίμηση, αν το επιτρέπουν οι κοιλιακοί σου.