ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν οι κρίσεις για τους υποστράτηγους της ΕΛ.ΑΣ.

Έγιναν οι κρίσεις και των υποστρατήγων της ΕΛ.ΑΣ. μετά τις κρίσεις των αντιστρατήγων που έχουν ανακοινωθεί από το πρωί της Τρίτης, 19.02.2018.

Ολοκληρώθηκαν πριν απο λίγο οι κρίσεις και των 22 υποστρατήγων της ΕΛ.ΑΣ, (είκοσι γενικών καθηκόντων, ενός του υγειονομικού και ενός των εγκληματολογικών εργαστηρίων), εκ των οποίων αποστρατεύονται τρεις γενικών καθηκόντων, ενώ οι υπόλοιποι διατηρούνται.

Αναλυτικά οι κρίσεις των υποστρατήγων της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και τη συμμετοχή των αντιστρατήγων του σώματος Μιχαήλ Καραμαλάκη και Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω υποστρατήγους γενικών και ειδικών καθηκόντων:

1. Κωνσταντίνο Σκούμα

2. Κωνσταντίνο Λαγουδάκη

3. Ανδρέα Βασιλόπουλο

4. Νικόλαο Μενεξίδη

5. Φώτιο Δομζαρίδη

6. Νικόλαο Ζησιμόπουλο

7. Παναγιώτη Κορδολαίμη

8. Στυλιανό Βολυράκη

9. Δημήτριο Κρίκα

10. Παναγιώτη Ντζιοβάρα

11. Μιλτιάδη Πουρσανίδη

12. Γεώργιο Ψωμά

13. Κωνσταντίνο Κυριαζόπουλο

14. Γεώργιο Γιάννινα

15. Γεώργιο Καστάνη

16. Αβραάμ Αϊβαζίδη

17. Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο

18. Ηλία Μαλεβίτη (Υγειονομικό)

19. Πηνελόπη Μηνιάτη (Εγκληματολογικών Εργαστηρίων)

Ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, εκρινε τους υποστρατήγους γενικών καθηκόντων, Αχιλλέα Σκανδάλη, Γεώργιο Τηλελή και Αναστάσιο Μανιάτη, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και τους απονέμεται ο τίτλος του επιτίμου της θέσης που κατείχαν, ενώ θα αποστρατευθούν ύστερα από 30 ημέρες:

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας.