LIFESTYLE

Τον αναγνωρίζετε; Και όμως είναι Έλληνας δημοσιογράφος!

Πριν από λίγες μέρες «κόπηκε» η εκπομπή «Τι Λέει» η οποία προβάλλονταν στις οθόνες μας από την συχνότητα του Alpha. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ελένη Τσολάκη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Τζένη Μελιτά και ο Δημήτρης Μακαλιάς, αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές το απόγευμα της Παρασκευής με δάκρυα στα μάτια και ευχαρίστησαν τον κόσμο και τους συνεργάτες τους.

Φαίνεται όμως πλέον, πως και οι τέσσερις προσπαθούν να ξεχάσουν το άσχημο αυτό συμβάν και να χαμογελάσουν ξανά. Ο Γρηγόρης, είναι λάτρης των social και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και τις σκέψεις του, με τους followers του. Σήμερα κοινοποίησε μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία και έγραψε τα συναισθήματα που ένιωσε σήμερα όταν επισκέφθηκε το σχολείο των γιων του.

«Πήγα το πρωί στο σχολείο των παιδιών… (είχαν την παρουσίαση των συλλογών τους) Γέμισε η ψυχή μου χαμόγελα και εκείνο το γάργαρο γέλιο των παιδιών… Σχεδόν μηχανικά ανταλλάξαμε ματιές, με τους άλλους γονείς και είμαι σίγουρος πως όλοι σκεφτήκαμε το ίδιο»Τι ωραία που περνούσαμε τότε και πόσα (κανένα), προβλήματα είχαμε. Και ένα σχόλιο για τη ρετρό φωτογραφία… 1.Είμαι φρεσκοχτενισμένος και 2.Δεν είχα από τότε μούσια, κάπου θα είχα χτυπήσει…»