LIFESTYLE

Η τραγουδίστρια κόρη του Βαγγέλη Ρωχάμη!

Η κόρη του άλλοτε υπ’ αριθμόν ένα καταζητούμενου Βαγγέλη Ρωχάμη, Μαρία, είναι τραγουδίστρια και φιλοδοξεί να κάνει καριέρα στον χώρο.

Η Μαρία Ρωχάμη, ένα από τα έξι παιδιά του θρυλικού “Φαντομά”, δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι το όνομά της την έχει βοηθήσει στις συνεργασίες της με τους επιχειρηματίες των κέντρων όπου κατά καιρούς εμφανίζεται.

“Σε πολλές συνεργασίες μου με έβλεπαν επιφυλακτικά, γιατί, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, σε αυτές τις δουλειές πολλές φορές άλλα σου λένε στην αρχή, άλλα σε βάζουν να υπογράψεις και άλλα φανερώνονται στην πράξη. Σε εμένα, επειδή θα τους ήταν δύσκολο να αθετήσουν τις συμφωνίες, απέφευγαν να πάρουν το ρίσκο. Αν και δεν άφηνα τον μπαμπά να ξέρει πολλά πράγματα για τα επαγγελματικά μου, εντούτοις οι άλλοι διακατέχονταν από φόβο. Δεν μου το έλεγαν, αλλά το έβλεπα στο πρόσωπο τους” είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα.

“Ο μπαμπάς μου ασφαλώς και υπήρξε παραβατικός, αλλά γνωστός έγινε βασικά για τις εξεγέρσεις στις φυλακές και για τις κινηματογραφικές αποδράσεις” ανέφερε η τραγουδίστρια.