ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας ήταν όλοι εκεί (βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου η εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας  για την κοπή  της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η εκδήλωση έγινε στο ζεστό και φιλόξενο μεζεδοπωλείο “Τόσο απλά” όπου ο πρόεδρος κ. Αναστόπουλος Ανδρέας εξέφρασε τις θέσεις και τις δράσεις του συλλόγου καθώς και τα μελλοντικά σχέδια και πλάνα του: "Συνεχίζουμε  το έργο μας, σε όλους του τομείς δράσης μας, θεμελιώνοντας πάγιες θέσεις του ΕΣΚ για τη πόλη της Καλλιθέας, αφουγκραζόμενοι τα μέλη μας , σε συνεργασία με την εκάστοτε διοίκηση του Δήμου και τους θεσμούς της πόλης μας"

Ήταν ΟΛΟΙ εκεί

Στο κάλεσμα του Εμπορικού συλλόγου ήταν πραγματικά ΟΛΟΙ εκεί!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης κ Κάρναβος Δημήτρης,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα κ. Γαιτάνης Αναστάσιος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας και Τοπικής ανάπτυξης κ. Κωστάκης Mανώλης,  η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής κα Γιαννακού – Πάσχου Άννα, η Πρόεδρος της ΔΑΕΚ και πολιτευτής της Β Αθηνών κ.Δαμουλιάνου Κορίνα, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  κ. Καλογερόπουλος Κώστας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κυριακόπουλος Γιώργος, η Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης- Δημοτική σύμβουλος και Υποψήφια Δήμαρχος κα Μαργαρίτη Βάσω, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος κ  Ψαλιδόπουλος Θοδωρής, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών κ Καπάταης Χρήστος, , ο πρώην Υπουργός κ Παναγιωτόπουλος Πάνος, ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας και Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ασκούνης  Κώστας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ Γρίβας Κωνσταντίνος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος ο κ. Γιοβανίδης Νίκος, ο Υποψήφιος Βουλευτής στον Νότιο τομέα κ.Σπανάκης Βασίλης  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου κ. Πολιτάκης Πάυλος, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ. Κουγιουμτσής Νίκος,  ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καλαμπαλίκης Γιώργος, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων. κ. Ανδρεόπουλος Ανδρέας, ο Πρόεδρος της Εστίας  Καλλιθέας κ. Μαρκουλάκης Κωνσταντίνος  , η Πρόεδρος της Αδελφότης Ποντίων Παναγία Γουμερά κ. Γρηγοριάδου Ελένη  και οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κκ Παπαθανασης Δημήτρης, Μουστάκη Ειρήνη, Εγγλέζου Λία, Βεκρής Νεκτάριος, Καψιώτη – Λέλλου Αλίκη , Ρετουνιώτης Σάκης, Δάνου Μαρία, Λαδά Ευτυχία, Μητροπούλου Χαρά, Πετρόπουλος Παναγιώτης , Σεϊτανίδης Θεόδωρος, Πεχλιβανίδης Φώτης.

Δείτε βίντεο με εικόνες από την εκδήλωση