MEDIA

MasterChef 3: Δείτε ποιος αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

Μετά από μία μάχη με 9 υποψήφιους παίκτες στην δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 3, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν τελικά ο Θάνος Σπανός.

Οι σεφ είπαν στο παίκτη πως το πιάτο του ήταν αυτό  με τις περισσότερες αστοχίες κι έτσι η Κωνσταντίνα ήταν εκείνη που παρέμεινε στο παιχνίδι και γύρισε στο σπίτι του MasterChef.

Οι κριτές ευχαρίστησαν τον Θάνο για τη συμμετοχή του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τον διαγωνιζόμενο να του παραδώσει την ποδιά του.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Στα παιδιά εύχομαι να είναι πιο κοντά ακόμα και στο σπίτι. Μην ξεχνάτε ότι είστε όλοι νικητές. Απολαύστε το! Δώστε το 1000% του εαυτού σας. Και που κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ αισθάνομαι νικητής γιατί δεν είχα δουλέψει ξανά σε επαγγελματική κουζίνα. Το ότι με επιλέξανε και οι τρεις για να μπω στο MasterChef 3 είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω», είπε φανερά συγκινημένος και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των συμπαικτών του, αλλά και των κριτών.