GOOGLE NEWS

Ποιο διεθνούς φήμης sex symbol θα βρίσκεται στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Νίκου Κοκλώνη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ δυναμικά θα «μπει» στους τηλεοπτικούς δέκτες μας ο Νίκος Κοκλώνης, καθώς στην πρεμιέρα του σόου του, με τίτλο It’s show time, στο Οpen το Σάββατο 2 Μαρτίου, θα έχει [πολλά λαμπερά ονόματα, ανάμεσά τους και ένα διεθνές sex symbol!

Πρόκειται για ένα δίωρο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα-υπερπαραγωγή με λαμπερούς καλεσμένους που θα δούμε σε αναπάντεχους «ρόλους». 

Στην πρεμιέρα τα ονόματα είναι πολλά και δυνατά. Όμως θα υπάρχει και μια καλεσμένη έκπληξη, με την οποία, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης, μιλώντας στην εκπομπή της κατερίνας Καινούργιου, τον συνδέει μια φιλική σχέση από την εποχή που ζούσε στη Νέα Υόρκη. Όπως είπε ο Νίκος Κοκλωνης στο θεαματικό πλατό του it’s show time θα κάνει «ποδαρικό» η baywatch queen Pamela Anderson.


Ο παρουσιαστής μίλησε πρόσφατα μαζί της και της ανακοίνωσε πως πέρα από την ταξιδιωτική του εκπομπή θα κάνει ένα βραδινό σόου. Εκείνη εντυπωσιάστηκε με τα νέα του, καθώς τον είχε γνωρίσει όταν ο Νίκος είχε μόνο επιχειρηματικές δραστηριότητες, δεν είχε ακόμα ξεκινήσει τηλεόραση. Εκείνος με τη σειρά του την κάλεσε να έρθει στην πρεμιέρα, χωρίς -όπως ο ίδιος ομολόγησε στην Κατερίνα Καινούργιου-να περιμένει πως εκείνη θα ανταποκριθεί.

Όμως η Pamela Anderson του είπε πως θα έρθει γιατί θέλει πολύ να τον στηρίξει. Ο Νίκος ενθουσιάστηκε. Λίγες μέρες μετά της έστειλε τα εισιτήρια. Έτσι η goddess Pamela θα βρεθεί σε ελληνικό έδαφος για να δώσει το παρόν στην πρεμιέρα του σόου του Νίκου Κοκλώνη στο Open.