ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία σοκ! Μητροπολίτης έδιωξε ηλικιωμένο από γηροκομείο επειδή ήταν ομοφυλόφιλος!

Σοκ προκαλεί η καταγγελία που αντιμετωπίζει ο Μητροπολίτης καλαβρύτων Αμβρόσιος, σύμφωνα με την οποία εκδίωξε ηλικιωμένο από γηροκομείο της Μητρόπολης με την αιτιολογία ότι είναι ομοφυλόφιλος!

Σύμφωνα με το tempo24news, η καταγγελία έγινε από δομή του δήμου Πατρέων, ενώ ο άτυχος ηλικιωμένος που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, μέχρι πρότινος δεχόταν τη φροντίδα των ανθρώπων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», του Κοινωνικού Οργανισμού του δήμου Πατρέων, αλλά λόγω επιδείνωσης της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η φιλοξενία του σε ίδρυμα.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ήρθαν σε επαφή με τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Καλλιμανοπούλειο», η οποία βρίσκεται στα Καλάβρυτα και υπάγεται στη Μητρόπολη. 

Όπως αναφέρει το tempo24.news, το πρωί της Τετάρτης, ο δήμος Πατρέων το πρωί της Τρίτη ενημερώθηκε ότι ο ηλικιωμένος εκδιώχθηκε από το ίδρυμα, καθώς ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος -που φέρεται ότι έχει τον πρώτο… λόγο στο «Καλλιμανοπούλειο»- έμαθε ότι ο γέροντας είναι ομοφυλόφιλος.