GOOGLE NEWS

Κατηγορείται για πορνογραφία επειδή πόζαρε με το μπικίνι της! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Θέλησε να δείξει το γυμνασμένο κορμί της και έμπλεξε άσχημα αφού βρέθηκε κατηγορούμενη για πορνογραφία!

Ο λόγος για μια Κινέζα bodybuilder, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της πορνογραφίας, μετά από ένα βίντεο που ανήρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ίδια να κάνει «πασαρέλα» για να δείξει το γυμνασμένο κορμί της.


Η Λάρα Ζενγκ, όπως είναι το όνομα της bodybuilder, υποστηρίζει ότι ανήρτησε το βίντεο για να ενημερώσει τον προπονητή της για την πρόοδό της, εξήγησε που δεν αποδείχθηκε επαρκής για την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Κίνας η οποία έκρινε ότι το βίντεο είναι πορνογραφικό και άσεμνο προειδοποιώντας την για νομικές συνέπειες από τη δημοσιοποίησή του.
Το διάρκειας 23 δευτερολέπτων βίντεο αναρτήθηκε στο Weibo με την Ζανγκ να παίρνει πόζες μέσα σε ένα σπίτι φορώντας ένα πράσινο μπικίνι.

Η Ζανγκ είναι μητέρα ενός παιδιού 10 ετών και ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το bodybuilding σαν χόμπι αφού γέννησε, όπως γράφει η ίδια στο βιογραφικό της στο Weibo όπου έχει περίπου 600.000 followers.
Μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο IFBB Australian National Open το 2017 και στο IFBB All Female Classic Open την ίδια χρονιά.