ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Βγήκε για πρώτο ραντεβού και… έμεινε έγκυος σε τρίδυμα!

Η Hannah Donaghue έχει άλλα δύο παιδιά, που προέκυψαν ξανά από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, ενώ έπαιρνε κανονικά δηλαδή τα αντισυλληπτικά της χάπια.

Η τρίτη θα ήταν και η φαρμακερή όμως, καθώς έμεινε και πάλι έγκυος παρά το χάπι, μόνο που τώρα γέννησε τρίδυμα! Και η κύηση ήρθε αυτή τη φορά στο πρώτο ραντεβού.

Οχτώ χρόνια μετά τις πρώτες δύο περιπέτειές της, η 29χρονη Βρετανή έπεσε πάνω στον σχολικό της έρωτα σε ένα πάρτι στο Νορθάμπτον που κατοικεί.

Ούτε αυτή ούτε και ο 30χρονος Ben Fagan είχαν ιδέα ότι η συνεύρεση εκείνης της βραδιάς θα απέδιδε καρπούς και μάλιστα τρεις τον αριθμό. Η Hannah είχε πάρει ξανά τα μέτρα της, αλλάζοντας μάλιστα και μάρκα αντισυλληπτικών, της συνέβη όμως και πάλι.

Τα τρίδυμα γεννήθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο και ο Ben ήταν εκεί να τα υποδεχτεί στη ζωή. Πλέον ζούνε μαζί και έχουν πέντε παιδιά να μεγαλώνουν.

Το πρώτο της παιδί το έπιασε στα 18 της με τον τότε σύντροφό της, ενώ έπαιρνε ανελλιπώς το αντισυλληπτικό χάπι. «Όταν έμεινα για πρώτη φορά έγκυος με το αντισυλληπτικό χάπι πίστεψα πως ήμουν απλώς στο 1% των γυναικών που στέκονται άτυχες».

Συμβουλεύτηκε τον γυναικολόγο της, άλλαξε μάρκα αντισύλληψης και «τα έπαιρνα με θρησκευτική ευλάβεια». Δύο μήνες μετά την αλλαγή των χαπιών (και δυο χρόνια μετά τη γέννηση της πρώτης κόρης της) έμεινε ξανά έγκυος, «σχεδόν λιποθύμησα, πώς να εξηγήσω τι είχε συμβεί και πάλι ενώ έπαιρνα το χάπι;».

Χώρισε από τον σύντροφό της και ζούσε μόνη με τα παιδιά της, μέχρι εκείνη τη μία βραδιά με τον Ben. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ούτε και ο Ben μπορούσε», λέει για την τρίτη και σημαδιακή φορά…