GOOGLE NEWS

Σοκ από τις νέες αποκαλύψεις για τον «παιδόφιλο» Μάικλ Τζάκσον: Μιλούν τα θύματά του!

Σάλο σε διεθνές επίπεδο έχει προκαλέσει το καινούργιο ντοκιμαντέρ με τίτλο Leaving Neverland, το οποίο παρουσιάζει μαρτυρίες των θυμάτων του «παιδόφιλου» Μάικλ Τζάκσον. 

 Στο φωτογραφικό υλικό που επίσης παρουσιάζεται βλέπουμε και μία φωτογραφία στην οποία, με το δέος αποτυπωμένο στην έκφραση του προσώπου του, ο πεντάχρονος Γουέιντ Ρόμπσον σφίγγει το χέρι του Μάικλ Τζάκσον. Η φωτογραφία είναι του 1989 και το μικρό αγοράκι είχε μόλις κερδίσει έναν διαγωνισμό που του έδινε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον «ήρωά» του, στο πλαίσιο μιας τηλεοπτικής εκπομπής.


Δύο χρόνια αργότερα, ωστόσο, ο τραγουδιστής θα άρχιζε να κακοποιεί σεξουαλικά το αγόρι, τραυματίζοντας για πάντα την ψυχή του, όπως ισχυρίζεται ο 36χρονος σήμερα Ρόμπσον.
Οι φαινομενικά αθώες φωτογραφίες δείχνουν τον Ρόμπσον να επισκέπτεται το σπίτι του Τζάκσον μαζί με τους γονείς του και την αδερφή του.

Σε άλλες φωτογραφίες, ο ποπ σταρ ποζάρει μαζί με ένα άλλο φερόμενο θύμα του, που ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε από τον τραγουδιστή σε ηλικία 10 ετών. 
Ο Ρόμπσον, που σήμερα εργάζεται ως χορογράφος, καταγγέλλει στο ντοκιμαντέρ ότι ο σταρ προσέγγισε φιλικά τον ίδιο και την οικογένειά του, προτού αρχίσει να κακοποιεί σεξουαλικά το αγόρι σε ένα δωμάτιο του ράντσου του, έχοντας προηγουμένως κρεμάσει απέξω μια πινακίδα «Μην Ενοχλείτε».


Στο ντοκιμαντέρ, που πρόκειται να προβληθεί την επόμενη εβδομάδα στη βρετανική τηλεόραση, o 36χρονος αποκαλύπτει ότι ο Τζάκσον τον εξανάγκαζε σε σεξουαλικές πράξεις στα εφτά του χρόνια, ενώ οι γονείς του κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η εμπιστοσύνη που έτρεφαν στον σταρ, που επέτρεψαν στον γιο τους να μείνει μόνος του για αρκετές μέρες στο ράντσο του Τζάκσον, ενώ εκείνοι ταξίδευαν στην Αμερική. 

Εκείνο το διάστημα ήταν και το πιο εφιαλτικό για το αγόρι, αφού κάθε βράδυ έπεφτε θύμα των ορέξεων του σταρ. 
Μιλώντας για τον Τζάκσον, ο Ρόμπσον αναφέρει στο ντοκιμαντέρ: «Ήταν ένα από τα πιο καλοσυνάτα, τρυφερά, ευγενικά άτομα που έχω γνωρίσει ποτέ. Με βοήθησε απίστευτα με την καριέρα μου και τη δημιουργικότητά μου. 'Όμως η αλήθεια είναι ότι με κακοποιούσε σεξουαλικά για επτά χρόνια. 

Σε μια άλλη φωτογραφία βλέπουμε τον Τζάκσον να πετάει χαρτονομίσματα στον αέρα με ένα άλλο από τα φερόμενα θύματά του, τον 40χρονο σήμερα Τζέιμς Σέιφτσακ.

Ο Σέιφτσακ γνώρισε για πρώτη φορά τον Τζάκσον όταν ήταν εννέα ετών και εμφανίστηκαν μαζί σε μια διαφήμιση της Pepsi. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ο ποπ σταρ άρχισε να τον κακοποιεί έναν χρόνο αργότερα, κάτι που κράτησε για χρόνια. Ο ίδιος αποκάλυψε στον δημιουργό του ντοκιμαντέρ ότι ο τραγουδιστής τον «επιβράβευε» με κοσμήματα όταν έμενε ικανοποιημένος στο κρεβάτι και ότι είχε φτάσει στο σημείο να… σκηνοθετήσει έναν ψεύτικο γάμο για τον ίδιο και το αγόρι.