ΔΙΕΘΝΗ

Δολοφόνησαν με 8 σφαίρες σκληρό αρχιμαφιόζο έξω από το σπίτι του

Με αίμα γράφτηκε ακόμη μια σελίδα της σύγχρονης γκανγκστερικής ιστορίας καθώς ο αρχιμαφιόζος, Φρανκ Κάλι, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μπροστά από το σπίτι του στο Στάτεν Άιλαντ το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως αναφέρει η New York Post, o Κάλι δέχτηκε συνολικά 8  σφαίρες από άγνωστο άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια τον πάτησε με το αμάξι του και εξαφανίστηκε.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο που μετέφερε τον Κάλι σε κοντινό νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Κάλι ήταν ο αρχηγός της οικογένειας Γκαμπίνο, μια από τις πιο «σκληρές» του αμερικανικού υποκόσμου. Στο παρελθόν, ηγέτες της συγκεκριμένης φαμίλιας, ήταν οι Κάρλο Γκαμπίνο και Τζον Γκότι.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης είναι ξεκάθαρη ως προς τα κίνητρα του εγκλήματος, με τον Κάλι να θεωρείται ως «παλαιάς κοπής νονός», καθώς απέφευγε να προκαλέσει ή να επιδείξει τον πλούτο του, όπως κάνουν οι νεότεροι.

Η οικογένεια Γκαμπίνο είχε επικεντρώσει τις δραστηριότητές της τα τελευταία χρόνια στο εμπόριο ηρωίνης και οξυκωδόνης, κάτι το οποίο «ανοίγει» και το φάσμα των εχθρών του νεκρού αρχιμαφιόζου.