ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση Τοπαλούδη – Ομολόγησε ότι τραβούσαν βίντεο ο 19χρονος!

Λύγισε ο 19χρονος από την παρέα των τριών φίλων…που κατηγορούνται για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη και σε αντίθεση με ότι είχε ισχυριστεί αρχικά, ομολόγησε πως βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο, τον βιασμό της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Οι τρεις φίλοι, ηλικίας 23, 22 και 19 χρόνων, από το χωριό Μάσαρη, είχαν ισχυριστεί στους αξιωματικούς Ρόδου ότι έκαναν πλάκα στην Ελένη Τοπαλούδη σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε ότι τράβηξαν το Νοέμβριο του 2017. Όπως είχαν πει, θέλοντας να αστειευτεί ο 17χρονος – τότε – φίλος τους, σήκωσε το χέρι του κρατώντας το κινητό του στο κενό πάνω από την πόρτα της τουαλέτας και προσποιήθηκε ότι βιντεοσκοπούσαν την ερωτική συνεύρεση ανάμεσα στην 21χρονη και τον 20χρονο της παρέας.

Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Espresso, οι τρεις φίλοι δεν είπαν την αλήθεια για το περιβόητο βίντεο, καθώς στη συμπληρωματική κατάθεση που φέρεται να έδωσε ο 19χρονος, παραδέχτηκε πως όντως βιντεοσκόπησε την άτυχη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο, ενώ επανέλαβε πως η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της 21χρονης.

Φέρεται να είπε ότι ύστερα από αυτά η Ελένη Τοπαλούδη φοβήθηκε μη διαρρεύσει στο διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο και έτσι έπιασε του γονείς του και τους παρακάλεσε να διαγράψουν το βίντεο από το κινητό.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι Αρχές θα ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Ελένη συνευρέθηκε ερωτικά με τον 20χρονο με τη θέλησή της, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν και οι γονείς του.

Τι υποστήριξαν στις αρχικές τους καταθέσεις

Διατείνονται ότι στα μέσα Νοεμβρίου του 2017 μετέβησαν από τα Μάσαρη σε νυχτερινό κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου για να διασκεδάσουν. Αφού πήραν ποτά από το μπαρ κάθισαν σε τραπέζι του καταστήματος στριμωγμένοι γιατί υπήρχε μεγάλος αριθμός θαμώνων. Δύο κορίτσια, όπως είπαν, που ήταν δίπλα τους, κάθισαν στο τραπέζι τους και γνωρίστηκαν.

Η Ελένη Τοπαλούδη, όπως είπαν, που τους προσέγγισε και τους συστήθηκε. Αρχικά έδειξε ενδιαφέρον για τον 17χρονο τότε της παρέας, o oποίος ισχυρίζεται ότι τον ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός του και τον ρωτούσε διάφορα για τη ζωή του, ενώ φιλήθηκαν εντός του καταστήματος. Ο 19χρονος διατείνεται ότι αισθάνθηκε άβολα και ζήτησε από τους φίλους του να συνεχίσουν την διασκέδασή τους αλλού, πράγμα που έκαναν.

Μετέβησαν, όπως ισχυρίζονται σε παρακείμενο κέντρο και λίγη ώρα μετά κατέφθασαν εκεί η Ελένη Τοπαλούδη με την φίλη της και κάθισαν μαζί τους. Ακολούθως πήγαν για φαγητό σε παρακείμενη πιτσαρία και όπως υποστηρίζουν, οι δύο κοπέλες (κυρίως η Ελένη) τους ζήτησαν να τις μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους στις οικίες τους.

Ο ανήλικος κάθισε στο αυτοκίνητο στην πίσω θέση με την Ελένη και την φίλη της και εκεί ήταν διαχυτική απέναντί του. Η φίλη της, τους ζήτησε να μεταβούν σε γνωστό σουβλατζίδικο στην περιοχή των 100 μαγαζιών για να πάρει φαγητό, ενώ η Ελένη ζήτησε από τον οδηγό να την μεταφέρει στο σπίτι της.

Μετέβησαν, όπως περιέγραψαν στην οικία της Ελένης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και εκεί τους κάλεσε για καφέ. Δεν είχε, όπως είπαν ζάχαρη και ο ανήλικος τότε δεν ήπιε καφέ αλλά μόνο οι δύο φίλοι του. Περιγράφοντας την οικία, ισχυρίστηκαν ότι ήταν ακατάστατη με πολλά μπουκάλια ρετσίνας στο τραπέζι και υπολείμματα φαγητού. Ο 20χρονος, όπως υποστηρίζουν, μετέβη στην τουαλέτα του σπιτιού για την ανάγκη του και λίγη ώρα αργότερα συνευρέθηκε με την Ελένη ερωτικά.

Διαμαρτυρήθηκαν διότι εμφανίζονται ως βιαστές και ως συνδεόμενοι με την δολοφονία της με αποτέλεσμα να υφίστανται έναν καθημερινό κοινωνικό εκφοβισμό και να έχει καταστραφεί η ζωή τους.