ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συνάντηση που άναψε φωτιές: Τι είπαν Βουλγαράκης- Ορφανός και Αντώναρος…

Γιώργος Βουλγαράκης, Γιώργος Ορφανός και Ευάγγελος Αντώναρος είχαν σήμερα συνάντηση, την οποία ο τελευταίος έσπευσε να δημοσιοποιήσει αναρτώντας μία φωτογραφία των δύο πρώτων στο λογαριασμό του στο facebook.

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να καταδείξει το συντονισμό δυνάμεων του χώρου της κεντροδεξιάς εκτός ΝΔ με αφορμή τις δημοτικές εκλογές, αλλά και ως παρακαταθήκη ενδεχομένως για το πολιτικό μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Ορφανός είχε αποφασίσει να κατέβει ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης (η ΝΔ εν τέλει αποφάσισε να στηρίξει το Νίκο Ταχιάο), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε ανταπόκριση στην επιθυμία του να ήταν υποψήφιος στην Α Θεσσαλονίκης. Ενώ ο κ.Βουλγαράκης αποφάσισε να θέσει ανεξάρτητη υποψηφιότητα στο δήμο Αθήνας (όπου η ΝΔ στηρίζει τον Κώστα Μπακογιάννη), με φόντο πληροφορίες περί συνάντησης του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την οποία εξέφρασε την επιθυμία να είναι υποψήφιος είτε στην Α' Αθήνας είτε στις ευρωεκλογές πλην όμως χωρίς ανταπόκριση.

Ο κ.Αντώναρος από την πλευρά του που συνεχίζει τις ζυμώσεις για ένα νέο πολιτικό σχηματισμό της κεντροδεξιάς, προφανώς ποντάρει στη δημιουργία ενός ρεύματος στις αυτοδιοικητικές.

"Γιωργος Βουλγαρακης και Γιωργος Ορφανος πριν απο λίγο τα λένε σε γνωστο cafe κέντρο της Αθηνας…Μη με ρωτήσετε τι λέγανε — δεν μπορώ να σας πω γιατι ημουν κι εγώ παρών σε μέρος της κουβέντας τους…αλλωστε και με τους δυό με συνδέουν κοινή διαδρομή και κοινές απόψεις. Ενα όμως ξέρω. Και οι δυο διεκδικούν με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα κι εμπειρία τη δημαρχία στους δυό μεγαλύτερους δήμους της χώρας. Ο Βουλγαράκης στην Αθήνα. Ο Ορφανός στη Θεσσαλονίκη. Ευχομαι και στους δυό Καλή Επιτυχία!" έγραψε ο κ.Αντώναρος. 

 

news247.gr