ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Φώφη Γεννηματά θα έχει κακό πολιτικό τέλος»

«Η Φώφη Γεννηματά είναι η δεύτερη στην ιστορία της προοδευτικής παράταξης – μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο- που έχει εκδηλώσει τη βαθιά της πίστη ότι αντίπαλός της είναι ο Τσίπρας και όχι ο Μητσοτάκης» τόνισε μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Σκληρό Ροκ" με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης. Πρόσθεσε ότι στη βάση αυτής της στρατηγικής, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα έχει κακό πολιτικό τέλος – θα την αποδοκιμάσει δηλαδή ο κόσμος με ηχηρό τρόπο στις εκλογές, όποτε γίνουν.

Κατά την εκτίμησή του συγκεκριμένα στελέχη του ΚΙΝΑΛ βάζουν ψηλά τον πήχη, ξέροντας ότι είναι ανέφικτο τέτοιο ποσοστό και το κάνουν για να στηρίξουν την αμφισβήτηση στο πρόσωπό της που θα αρχίσει από το βράδυ των εκλογών.

Συμπλήρωσε ότι «αυτοί που μας είχαν ψηφίσει το 2009, περίπου 3 εκατομμύρια, δεν θέλουν να ψηφίσουν τη ΝΔ και το φιλοδεξιό Κίνημα Αλλαγής και αυτό είναι το κλειδί της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης».

Κάνουν λάθος όσοι προεξοφλούν ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές, είπε απαντώντας και στον Γιώργο Κύρτσο που μέσω του News 24/7 στους 88,6 είπε ότι ο πήχης είναι στο 30%.

«Να μην βιάζονται» συνέστησε «γιατί κανείς δεν είναι σε θέση – ούτε οι δημοσκοπήσεις – να γνωρίζει τη στάση τς ελληνικής κοινωνίας, αν δεν φτάσουμε λίγο πριν από την κάλπη».